Στάθης Σχίζας: Έτσι απάντησε στην πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που είπε ότι τον έκανε γνωστό!
Media

Στάθης Σχίζας: Έτσι απάντησε στην πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που είπε ότι τον έκανε γνωστό!

Το Πρωινό: Ο Στάθης Σχίζας που φέτος συμμετέχει στο J2US έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Θυμίζουμε ότι η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα ότι τον έχει κάνει γνωστό εκείνη.

«Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, με πάθος κιόλας, γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη, για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες. Ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλέξανδρα Παναγιώταρου.

sxizas.jpeg

Εκείνος της απάντησε on camera λέγοντας: «Δε νομίζω να το εννοούσε έτσι, θέλω να πιστεύω πως δεν το εννοούσε έτσι. Γιατί έτσι όπως ακούγεται δεν ισχύει κιόλας. Αλλά τι να πω; Αν νομίζει αυτό, να είναι καλά, δεν ξέρω, όλα καλά.

Δεν υπάρχει περίπτωση για πρώην σύντροφό μου να πάρετε κακή κουβέντα με τίποτα. Όλα καλά, εγώ κρατάω τα καλά και προχωράμε. Γνωστός δεν είμαι, αναγνωρίσιμος είμαι. Οι Διάσημοι είναι στο Hollywood».

Δείτε όλα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved