Survivor 2024 spoiler: Αλλάζουν πάλι οι κανόνες - Εκτός ο δυνατός παίκτης Φάνης Μπολέτσης
@yamannejdethan
Media

Survivor 2024 spoiler: Αλλάζουν πάλι οι κανόνες - Εκτός ο δυνατός παίκτης Φάνης Μπολέτσης

Survivor 2024 spoiler: Παρά τις παροτρύνσεις της Κόκκινης ομάδας, οι Μπλε αποφάσισαν μετά την ήττα τους να βγάλουν υποψήφια μια γυναίκα, τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Το αποψινό 20/2 αγώνισμα ασυλίας αλλά και η ψηφοφορία που θα το ακολουθήσει θα ξεκαθαρίσει και το φύλο της αυριανής μονομαχίας.

Ένας υδάτινος στίβος περιμένει απόψε τους Survivors και το αποτέλεσμα δείχνει τη δυναμική που έχει η κάθε ομάδα. Πόσο θα κρίνουν τα αποψινά ματσαρίσματα την ταυτότητα του/της MVP; Τι συζητήσεις και εσωτερικές διεργασίες θα γίνουν ανάμεσα στα μέλη της ηττημένης ομάδας;

KOKKINOI.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι αυτή την ώρα από τον Άγιο Δομίνικο, και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, οι Διάσημοι θα πάρουν την νίκη απόψε, με την απουσία του Φάνη Μπολέτση, λόγω τραυματισμού, να είναι πολύ αισθητή και μεγάλο πλήγμα για τους Μαχητές καθώς είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης τους.

Στο Συμβούλιο του νησιού μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί αναστάτωση… Τι αλλάζει για άλλη μια φορά στους κανόνες και κάνει τους παίκτες να «παγώσουν» στο άκουσμα της είδησης;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved