J2US: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που μπαίνει στο σόου - Τα απολαυστικά βίντεο από την παιδική ηλικία
Media

J2US: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που μπαίνει στο σόου - Τα απολαυστικά βίντεο από την παιδική ηλικία

J2US: Ένα νέο ζευγάρι θα μπει το ερχόμενο Σάββατο (24/2) στο σόου και ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο απολαυστικά βίντεό τους από την παιδική τους ηλικία. 

Τη φετινή σεζόν η πρόκληση που έχουμε από την παραγωγή είναι να αναγνωρίσουμε πριν αποκαλυφθούν, ποιοι είναι οι παίκτες του νέου κύκλου του J2US.

Αφού είδαμε το προηγούμενο Σάββατο στην πρεμιέρα τα ζευγάρια, στο επόμενο δεύτερο live θα δούμε άλλο ένα ζευγάρι, πολύ διαφορετικό από τα άλλα.

Δείτε το βίντεο με τον πρώτο υποψήφιο, ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια ηθοποιός και έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Τον αναγνωρίζετε;

https://www.instagram.com/reel/C3k8piILW5Q/

Coach του είναι μία πολύ γνωστή και αγαπητή τραγουδίστρια η οποία μάλιστα πολύ πρόσφατα έγινε και μανούλα σε έναν υπέροχο γιο τον οποίο και λατρεύει. Έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του αλλά είπε να αναλάβει χρέη καθοδηγητή για τον γνωστό ηθοποιό με τον οποίο θα είναι ζευγάρι στο J2US όπου θα συμμετέχουν από το ερχόμενο Σάββατο. Την αναγνωρίζετε στο παρακάτω βίντεο;

https://www.instagram.com/reel/C3k6OqUv1lL/

Πάντως, όπως μάθαμε από την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» πρόκειται για τη Μαρία Καρλάκη και τον Γιάννη Καπετάνιο που θα επιχειρήσουν να φέρουν νέο αέρα στο σόου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved