Survivor 2024: Η «βόμβα» Λιανού, η «επιστολική ψήφος» και οι 4 άντρες υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor 2024: Η «βόμβα» Λιανού, η «επιστολική ψήφος» και οι 4 άντρες υποψήφιοι προς αποχώρηση

Εβδομάδα ανατροπών είναι όπως φαίνεται αυτή που διανύουμε στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor είναι τεταμένο και μετά από τη νέα ήττα των Διασήμων ήρθε η ανάδειξη της Ιωάννας ως MVP από τους Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός άφησε μία «βόμβα» ακόμη να σκάσει και ανακοίνωσε ότι με εντολή γιατρού, Αντωνά και Πηλιάκη δεν μπορούν να ψηφιστούν γιατί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αν αγωνίζονταν σε μονομαχία. Μπορούν όμως να ψηφίσουν και μάλιστα η Όλγα Πηλιάκη ψήφισε με επιστολική ψήφο.

Σε περίπτωση μάλιστα ισοψηφίας ανάμεσα σε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση ο MVP αναλαμβάνει την ευθύνη να υποδείξει εκείνος ποιος τελικά θα πάει στον αγώνα αποχώρησης.

«Ο MVP της εβδομάδας για την ομάδα που ψηφίζει θα επιλέξει ποιος θα πάει σε μονομαχία» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε ολόκληρη την ψηφοφορία:

Τελικά, οι Κόκκινοι έδωσαν τον Αλέξη Παππά. Επομένως, η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν έναν άλλο άντρα στη θέση της. Αυτός ήταν ο Σταμάτης.

Ο Σταμάτης βγαίνει υποψήφιος στη θέση της Μαριλίνας

Αμέσως μετά, η MVP της εβδομάδας, που αυτή τη φορά ήταν η Ιωάννα, έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor τον Νίκο Γκάνο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved