Ιακωβίδης: «Τι κερδίζεις με τη γκρίνια και με την έπαρση;» - Ο λόγος που δεν έχει κάνει οικογένεια
Media

Ιακωβίδης: «Τι κερδίζεις με τη γκρίνια και με την έπαρση;» - Ο λόγος που δεν έχει κάνει οικογένεια

The 2 Night Show: Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αδερφή του Μορφούλα που είναι επίσης τραγουδίστρια.


«Σέβομαι όλες τις επιλογές της Μορφούλας και επαγγελματικά και στον τρόπο που φέρεται στους ανθρώπους. Ξέρει τα πάντα για μένα. Εγώ πιο πολύ μιλούσα σε εκείνη για τα προσωπικά μου, παρά στους φίλους μου. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί της γιατί είναι αδερφή μου και την θεωρώ πάρα πολύ καλή ταλαντούχα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι με τον Οικονομόπουλο. Την αγαπάει πολύ, τη στηρίζει πολύ και την προσέχει. Τώρα που έχω τελειώσει πήγα και τους είδα», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης και συνέχισε:

«Με τη Λένα Ζευγαρά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που τραγουδούσαμε σε διαφορετικά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη. Είναι εξαιρετικό παιδί. Για μένα έχουν σημασία οι συνεργασίες, όχι η μαρκίζα. Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου».

«Εγώ αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έχω σχέση με τη μουσική και ήθελα να τραγουδάω. Οι γονείς μου με στήριξαν σε αυτό και δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Τώρα βάζουμε νέους στόχους, το να έχω διάρκεια και πορεία είναι ένας από αυτούς. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα καλά τραγούδια για να κάνεις καριέρα, πιστεύω ότι και ο χαρακτήρας σου σε βάζει μέσα στα σπίτια του κόσμου. Τι κερδίζεις με τη γκρίνια και με την έπαρση;» είπε σε άλλο σημείο και τόνισε:

«Αν δεν είχα γίνει τραγουδιστής, θα είχα ήδη οικογένεια. Μου αρέσει πολύ αυτή η εικόνα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved