Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ με την κατάθεσή της- Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο
Media

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ με την κατάθεσή της- Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Mία άκρως ανατρεπτική εξέλιξη διαταράσσει ακόμη μία φορά τις ισορροπίες στη ζωή του Μάικλ, όπως θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Famagusta».

Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το spoiler, ενώ ο μάχιμος δημοσιογράφος παλεύει να αποδείξει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δολοφονία της Ελένης, ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο του γυρίζει ξαφνικά την πλάτη και καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης εναντίον του. Αυτό δεν είναι άλλο από τη σύντροφό του και στενή συνεργάτιδά του, την Κατερίνα.

mpezos-karanti.jpg

Μία ξαφνική διαμάχη του ζευγαριού, που αφορά την ερωτική του σχέση, οδηγεί τον Μάικλ στο να απολύσει τη γυναίκα από τη θέση της βοηθού του και εικονολήπτριας.

1706518662771-491729411-loulis-famagusta2.png

Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν τη ζήλια και την οργή της γυναίκας, η οποία μη μπορώντας να σκεφτεί καθαρά και ξεφεύγοντας από τα όρια της λογικής αποφασίζει να καταστρέφει τον αγαπημένο της. Βαθιά πληγωμένη, η Κατερίνα πηγαίνει στην Αστυνομία και δίνει μία κατάθεση-φωτιά, που καθιστά τον Μάικλ ως τον νούμερο ένα ύποπτο της δολοφονίας της Ελένης. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίζεται στις Αρχές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι τερατώδη ψέματα, τα οποία διασύρουν τον δημοσιογράφο και τον βάζουν στο στόχαστρο των αστυνομικών. Με τον τρόπο της, λοιπόν, η Κατερίνα εκδικείται τον άντρα, δυσχεραίνοντας τη θέση του και στέλνοντάς τον μια ώρα αρχύτερα στη φυλακή.

Μάλιστα, η κίνησή της αυτή προκαλεί ένα ντόμινο ανατροπών, καθώς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι είναι ένα πολύ κοντινό πρόσωπο του Μάικλ. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, δεν υπήρχε κανένα αδιάσειστο στοιχείο και για αυτόν τον λόγο ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος έως ότου γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν δραματικά...

Famagusta Τι θα δούμε στο 6o επεισόδιο αυτή την Κυριακή:


Η Μαριάννα και ο Θοδωρής αντιμετωπίζουν μία ξαφνική κρίση στη σχέση τους, που πηγάζει κυρίως από την τεταμένη και άθλια ψυχολογική κατάσταση του άντρα, ο οποίος δεν μπορεί να ηρεμήσει λεπτό μετά τον φόνο της Ελένης. Έτσι, το ζευγάρι αποφασίζει να πάει σε σύμβουλο γάμου, ωστόσο εκείνον συνεχίζει να τον απασχολεί κάτι πολύ πιο σημαντικό από τη σχέση του με τη γυναίκα του. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παραδίδεται στα αισθήματα που τρέφει ακόμα για την Ιφιγένεια και το πρώην ανδρόγυνο επανασυνδέεται.

FAMAGUSTA_EP5_GEORGIOU_TROYFAKOU.jpg

Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, χαροποιεί απίστευτα τον γιο τους, τον Αντρικό, ο οποίος αισθάνεται ότι βρίσκεται ξανά σε μία δεμένη οικογένεια. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Παύλος συναντάει τον Τεύκρο στη φάρμα της οικογένειας Σέκερη και μαζί κοιτάζουν φωτογραφίες του Μάριου, του μικρού αδελφού του κτηνίατρου. Τότε, ο αρχαιολόγος μέσα σε αυτές ανακαλύπτει ένα πολύ σημαντικό, νέο στοιχείο για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης. Ο λόγος για μία αποκαλυπτική φωτογραφία, η οποία δείχνει τον πραγματικό ένοχο. Ο Μάικλ συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, καταγράφοντας μαζί με την Κατερίνα νέες, άκρως συγκλονιστικές μαρτυρίες.

1708520851505-490520873-famagusta.jpg

Για την ακρίβεια, δύο γυναίκες περιγράφουν πόσο υπέφεραν και βασανίστηκαν τις ημέρες του πολέμου του 1974. Και οι δύο βιάστηκαν επανειλημμένα, μένοντας για μέρες στα «στρατόπεδα βιασμού». Παράλληλα, ο δημοσιογράφος συνεχίζει να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, καθώς τον βαραίνει ολοένα και περισσότερο η σκιά της ενοχής του για τον φόνο της Ελένης. Αποπειράται λοιπόν να συναντηθεί με την αδελφή του θύματος, τη Σιμώνη, προκειμένου να την πείσει για την αθωότητά του. Όμως η προσπάθειά του δεν φέρνει αποτέλεσμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved