Η γη της ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή- Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της
Η γη της ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή-
Media

Η γη της ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή- Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

Συγκρούσεις, αποχαιρετισμοί αλλά κι ένας τραγικός θάνατος αποτελούν το κουβάρι των εξελίξεων στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Ο φούρνος του Τάσου παίρνει φωτιά και ο άντρας καίγεται ζωντανός. Στη συνέχεια, θα δούμε ότι αυτός ο θάνατος φέρνει την Αρετή αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

areti-tasos1.jpg

Αρετή είναι συντετριμμένη από την κοροϊδία του Τάσου, που για να κερδίσει πίσω την πρώην γυναίκα του τη χρησιμοποίησε και την έκανε περίγελο σε όλη τη Μάνη. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς», οι εξελίξεις στη ζωή των δύο ηρώων αναμένονται ραγδαίες και άκρως συγκλονιστικές. Σύμφωνα με το Mytv, η Αρετή, που βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή, αποφασίζει να κάψει τον φούρνο του πρώην αρραβωνιαστικού της για να τον εκδικηθεί. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο προμηθεύεται βενζίνη. Όμως, όσο εκείνη προετοιμάζεται να κάνει πράξη τη σκέψη της, η Ασπασία μαθαίνει τις προθέσεις της και της χαλάει τα σχέδια, προσπαθώντας παράλληλα να τη συνεφέρει. Ωστόσο, έχει γίνει ήδη γνωστή η πρόθεσή της ότι θέλει να τιμωρήσει τον Τάσο. Ύστερα από λίγα εικοσιτετράωρα, μια μεγάλη φωτιά ξεσπάει στον φούρνο κι αναστατώνει όλη την πόλη.

tasos-areti-(1).jpg

Δυστυχώς, ο Τάσος την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκεται μέσα στο μαγαζί του, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός από την πύρινη λαίλαπα. Κανείς δεν γνώριζε ότι ο άτυχος άντρας ήταν μέσα στον φούρνο τη λάθος στιγμή και όταν αποκαλύπτεται η φρικιαστική αλήθεια όλη η Μάνη βρίσκεται σε σοκ. Αμέσως, λοιπόν, οι υποψίες πέφτουν επάνω στην Αρετή, καθώς πολλοί την είχαν ακούσει να απειλεί ότι θα βάλει φωτιά στην επιχείρηση του πρώην αγαπημένου της. Οι Αρχές σύντομα φτάνουν στα ίχνη της, ενώ εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Τάσου. Η Ασπασία βρίσκεται συνεχώς δίπλα της σε αυτή τη νέα δοκιμασία, καθώς πιστεύει στην αθωότητά της, ενώ το ίδιο κάνει και η Βασιλική.

h-gh-ths-elias-lykourgos-768x461.jpg

Γη της Ελιάς - Λυκούργος

Όμως, η Αρετή δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν είναι φόνισσα, διότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον της. Έτσι, σύντομα καταλήγει, στη φυλακή, όπου βιώνει εφιαλτικές στιγμές. Συγχρόνως, ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπόθεσή της και υπόσχεται στη Βασιλική και την Ασπασία να βοηθήσει όσο μπορεί τη γυναίκα, ανακαλύπτοντας τι ακριβώς έχει συμβεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved