Το Ναυάγιο spoiler: Αυτός μπαίνει στη σειρά του Mega
Media

Το Ναυάγιο spoiler: Αυτός μπαίνει στη σειρά του Mega

 Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο.

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα υποδυθεί έναν δυναμικό δικηγόρο, Παύλο Ξενάτο και θα είναι «αντίπαλος» του Μιλτιάδη Παντελίδη, αφού θα αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων του Φοίνιξ.

4da16a01-mpourdoumis-(1).webp

«Είναι ένας άνθρωπος με δημοκρατικές πεποιθήσεις και θα προσπαθήσει να συγκεράσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των θυμάτων και των επιζώντων και να πάνε όλοι με ενιαία γραμμή στο δικαστήριο. Φυσικά θα έχει την αμέριστη συμβολή και στήριξη του Γιώργη», ειπώθηκε στο Πάμε Δανάη.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο, είδαμε: Ο Πέτρος βλέπει την Ειρήνη να μπαίνει νύφη στην εκκλησία και νιώθει ότι τη χάνει για πάντα. Ο Ιπποκράτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας μέχρι που ο Ορφέας του λέει πως είδε τον Αντώνη στον γάμο.

Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Στελής τον αναγνώρισε και δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να το σκάσει και να φύγει από την Αθήνα για πάντα. Τα νέα της αυτοκτονίας του Μάριου φέρνουν μεγάλη αναστάτωση.

Η Αλίκη δεν χάνει χρόνο να ενημερώσει τον Παντελίδη ότι ο νεκρός άφησε ένα σημείωμα που τον αφορά, ενώ ο Μιχάλης και ο Γιώργης περνούν στην αντεπίθεση και πραγματοποιούν μια πολύ σημαντική συνάντηση, από την οποία θα κριθούν πολλά…

navagio-(1).jpg

Οι αναμνήσεις του ναυαγίου είναι έτοιμες να ξαναβγούν στο φως, ενώ η Λίνα και η Βάσω θα πλησιάσουν στα μυστικά της δικής τους οικογένειας, όταν αποφασίσουν να μιλήσουν στον πατέρα τους για να βοηθήσουν τον Άγγελο...

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved