Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Δήμητρας από τη σειρά- Διαλυμένος ο Κουράκος
Media

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Δήμητρας από τη σειρά- Διαλυμένος ο Κουράκος

Η γη της ελιάς: Τέλος η Δήμητρα από τη σειρά. Έτσι θα την δούμε να αποχωρεί στα επόμενα επεισόδια του δραματικού καθημερινού σήριαλ του Mega

Μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση της Δήμητρας στον Γιώργη ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους και αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη της, καθώς πρόκειται να πάει για μετεκπαίδευση στο εξωτερικό, ο Κουράκος είναι συντετριμμένος και απαρηγόρητος, θολωμένος από τη συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεται, της δηλώνει ότι είναι καλύτερα να φύγει για την Αμερική ύστερα από αυτό που έκανε χωρίς να τον ρωτήσει, ενώ λίγο αργότερα μετανιώνει για τα λόγια αυτά.

i-gi-tis-elias-o-kourakos-kanei-protasi-gamou-stin-dimitra_1700648831.jpg

Ωστόσο, η απόφαση της αστυνόμου είναι ειλημμένη και αμετάκλητη, καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της και να εκπληρώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της. Έτσι, ξεκαθαρίζει στον Κουράκο ότι φεύγει άμεσα για μετεκπαίδευση στην Αμερική. Τις επόμενες ημέρες, η κοπέλα κοινοποιεί την απόφασή της και στο υπόλοιπο περιβάλλον της, δηλαδή στη Μαρίνα, την Ασπασία, τον Ορέστη, την Αλκμήνη και την Αντωνία.

i-gi-tis-elias-i-nea-emfanisi-tis-dimitras-pou-tha-kseranei-ton-kourako_1694424694.jpg

Κουράκος και Δήμητρα

Ο Γιώργης είναι βαθιά πληγωμένος από αυτή την εξέλιξη και ο Ορέστης τού συμπαραστέκεται, καθώς οι δύο άντρες καταφέρνουν επιτέλους να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους. Σύντομα, φτάνει η στιγμή του αποχωρισμού και η Δήμητρα αποχαιρετά τους πάντες, μαζεύει τα πράγματά της και εγκαταλείπει τη Μάνη, αφήνοντας πίσω διαλυμένο τον πρώην σύντροφό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved