Το ναυάγιο: Πένθος για την Ειρήνη- Πεθαίνει ο πατέρας της! Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Το ναυάγιο: Ο πατέρας της Ειρήνης πεθαίνει

Media

Το ναυάγιο: Πένθος για την Ειρήνη- Πεθαίνει ο πατέρας της! Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Το ναυάγιο: Όλες οι περιλήψεις των επεισοδίων. Ο Τρύφωνας χάνει τη μάχη με τη ζωή και η Ειρήνη βυθίζεται στη θλίψη. 

Έξι μήνες μετά, η κοπέλα ετοιμάζεται να γεννήσει, ενώ ο Παντελίδης προσεγγίζει ξανά τον Ιπποκράτη κάνοντάς του μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Παράλληλα, η Αστυνομία αναζητά τον Γιώργη, που δεν συμμορφώνεται με το νέο καθεστώς.

To-nayagio-60-62-(2).jpg

Το ναυάγιο: Στελής

Ο Στελής προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτός αρνείται πεισματικά. Πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας, όμως, κάνει ένα τηλεφώνημα που ίσως το μετανιώσει. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης, ο Μιχάλης, ο Βασίλης και ο Ανέστης δίνουν στον Γιώργη μία μεγάλη συνέντευξη για τον εφιάλτη που έζησαν πάνω στο «Φοίνιξ». Στην Κρήτη, ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Θοδώρας, αλλά η Μαρία για να τους απομακρύνει είναι αποφασισμένη να της βρει καινούρια δουλειά. Ακόμη, παρά τις αντιρρήσεις του Άγγελου, η Βάσω ρωτάει τον Δημήτρη αν ξέρει κάποιον τοκογλύφο στα Χανιά, ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία των γονιών του Αγγέλου και ο άντρας πανικοβάλλεται μήπως η κόρη του μάθει την αλήθεια για την παράνομη δράση του. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης βρίσκει στην τσάντα της Αλίκης το χαμένο ντοκουμέντο και συνειδητοποιεί επιτέλους ότι εκείνη είναι ο κατάσκοπος του Παντελίδη.

To-nayagio-60-62-(1).jpg

Το ναυάγιο: Ειρήνη

Αν και είναι εξοργισμένος, συγκρατεί την ψυχραιμία του και στήνει μια παγίδα στην κοπέλα για να την κάνει να αποκαλυφθεί. Παράλληλα, ο Παντελίδης ετοιμάζει κίτρινα δημοσιεύματα για να χτυπήσει τη Στέλλα. 0 Βασίλης, όμως, το μαθαίνει και δρα άμεσα, ζητώντας βοήθεια από κάποιον που έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει τον πανούργο εχθρό τους. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η υγεία του Τρύφωνα επιδεινώνεται ραγδαία και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο άντρας αφήνει την τελευταία του πνοή και η Ειρήνη βυθίζεται στη θλίψη. Ο Πέτρος ψάχνει τρόπο να της συμπαρασταθεί και ζητάει τη βοήθεια και των υπόλοιπων ναυαγών. Συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι και βρίσκει παρηγοριά στη θάλασσα για πρώτη φορά ύστερα από μήνες και ο Ιπποκράτης την ψάχνει απελπισμένος. Εν τω μεταξύ, ο Σάββας προσπαθεί να προστατέψει τη Στέλλα και απειλεί τον Παντελίδη, που βρίσκει επιτέλους έναν αντίπαλο αντάξιό του. Λίγο μετά, ο Παντελίδης λήγει τη συνεργασία του με την Αλίκη και, τώρα που δεν του είναι πια χρήσιμη, καλεί την Αστυνομία να τη συλλάβει.

To-nayagio-(2).jpg

Το ναυάγιο: Πέτρος

Η Ειρήνη, στο μεταξύ, έχοντας αποχαιρετήσει για πάντα τον πατέρα της, ανακαλύπτει στο σακάκι του Τρύφωνα την τηλεφωνική της ατζέντα ανοιγμένη στο τηλέφωνο του Πέτρου και αναρωτιέται γιατί ο πατέρας της επικοινώνησε μαζί του λίγο πριν πεθάνει. Ταυτόχρονα, τα θύματα του ναυαγίου γιορτάζουν την πρώτη τους νίκη, καθώς τα δημοσιεύματα του Γιώργη πιάνουν τόπο. Έξι μήνες μετά, έχει έρθει η δικτατορία και όλοι παλεύουν ακόμα να φτιάξουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη και η Στέλλα είναι έτοιμες να γεννήσουν, ο Ιπποκράτης παίρνει προαγωγή και ο Παντελίδης τού κάνει μία πολύ συμφέρουσα πρόταση.

To-nayagio-(1).jpg

Το ναυάγιο: Ιπποκράτης- Ειρήνη

Παράλληλα, ο Δημήτρης στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα κι αυτός πιάνει στα πράσα τη Βάσω με τον Άγγελο. Από την άλλη, ο Γιώργης δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές του νέου καθεστώτος και δέχεται επίσκεψη από την Αστυνομία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved