Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης γίνεται βίαιος, xτυπάει την Ιουλία και τα διαλύει όλα
Ο Γιωργίκης γίνεται βίαιος xτυπάει την Ιουλία και τα διαλύει όλα
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης γίνεται βίαιος, xτυπάει την Ιουλία και τα διαλύει όλα

Μία σοκαριστική εξέλιξη διαλύει την ευτυχία που αισθάνεται η Ιουλία, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», που προβάλλεται στον ALPHA.Ο Γιωργίκης τής δείχνει για πρώτη φορά το βάναυσο πρόσωπό του, χτυπώντας την.

Όσο ο καιρός περνάει, η Ιουλία νιώθει ολοένα και καλύτερα στο σπίτι του Προβιού. Μάλιστα, έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον άντρα της. Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με κάτι σοκαριστικό...

Eygenia-3ygkoroy-Dhmhtrhs-Serfas_2.jpg

Ιουλία

Ο Γιωργίκης δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια που αισθάνεται βλέποντας τον γιο του, τον Χρήστο, και την Ιουλία να έρχονται κοντά. Κάποια στιγμή, ο άντρας, έκπληκτος, τους βρίσκει μαζί κλεισμένους στο υπόγειο και ξεχειλίζει από οργή. Αμέσως ζητάει εξηγήσεις και εκείνοι προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Τελικά, όμως, του ομολογούν την αλήθεια, ότι δηλαδή αναζητούν πράγματα της νεκρής μητέρας του Χρήστου, της Ευγενίας. Ο Γιωργίκης, θέλοντας να δείξει το καλό του πρόσωπο και στους δύο, οδηγεί τον γιο του στην ντουλάπα, όπου υπάρχουν όσα ενθύμια έχει κρατήσει από τη μητέρα του. Αυτή η εξέλιξη ικανοποιεί τον νεαρό και καθυστερεί την επίσκεψη του ίδιου και της Ιουλίας στο δάσος με τα μανιτάρια, όπου ο Επιφάνειας έχει αφήσει το κασελάκι με τις επιστολές της Ευγενίας. Ωστόσο, ο Γιωργίκης βράζει ακόμα από ζήλια και δεν έχει ξεσπάσει τον θυμό του, σε μία προσπάθεια να συγκρατηθεί και να μην τους αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο.

1706218428986-675191734-Meleths-Hlias-Eygenia-3ygkoroy_8.png

Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης- Ιουλία

Παράλληλα, η Ιουλία συναντάει τη μητέρα της, τη Στάσα, και της εξομολογείται τα τρυφερά αισθήματα που έχει αρχίσει να νιώθει για τον σύζυγό της αλλά και τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη της, εκπλήσσοντας την. Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, η ευτυχία που αισθάνεται η εγκυμονούσα διαλύεται, διότι έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του Γιωργίκη, την οποία μέχρι τώρα αγνοούσε. Με μία αφορμή, ο άντρας δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξεσπάει βάναυσα εναντίον της, χτυπώντας την. Το σοκ είναι τεράστιο για την Ιουλία, η οποία αδυνατώντας να πιστέψει ότι ο σύζυγός της σήκωσε χέρι πάνω της δεν μπορεί να αντιδράσει. Έτσι, υπομένει βουβή τον βασανισμό της.

Eygenia-3ygkoroy-Meleths-Hlias_7.jpg

Γιωργίκης- Ιουλία

Μετά το περιστατικό, ο Γιωργίκης προσπαθεί να την προσεγγίσει και πάλι με το καλό και να απολογηθεί για την πράξη του, ωστόσο η κοπέλα είναι τρομοκρατημένη και θέλει να τον κρατήσει μακριά της. Ύστερα από αυτό το πρώτο βίαιο ξέσπασμα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η ζωή στο αρχοντικό του Προβιού γίνεται ένα μαρτύριο χωρίς τελειωμό, καθώς ακολουθούν πολλοί ακόμα ξυλοδαρμοί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved