Ηλέκτρα σπόιλερ: Η Τιτίκα ζητάει διαζύγιο-Παγίδα θανάτου στην Ουρανία
Η Τιτίκα ζητάει διαζύγιο
Media

Ηλέκτρα σπόιλερ: Η Τιτίκα ζητάει διαζύγιο-Παγίδα θανάτου στην Ουρανία

Ηλέκτρα: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1.

Μετά την είδηση πως ο Βασίλης θα δώσει νέα κατάθεση, σημαίνει συναγερμός στην Αρσινόη και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, ο καθένας για τον δικό του λόγο, στη δραματική σειρά εποχής της EPT 1. Και φυσικά η προσοχή όλων στρέφεται στην Ουρανία, καθώς φοβούνται για τη σωματική της ακεραιότητα.

HLEKTRA.jpg

Έτσι, οι σκοπιές στο σπίτι της κοπέλας συνεχίζονται, προσπαθώντας να την κρατήσουν ασφαλή από την εκδικητική μανία του Νικόλα. 0 ταξίαρχος Ανδρέας είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Νικόλα εξαιτίας της ιδιαίτερης συμπάθειας που τρέφει για την Τιτίκα και έχει ένα σατανικό σχέδιο για να λάβει το μήνυμα ο Βασίλης να μην κάνει την έφεση. Όμως, μόλις το ακούει η Τιτίκα, παθαίνει σοκ με το θανατηφόρο ρίσκο. Η κατάθεση του Βασίλη στον εισαγγελέα προγραμματίζεται για την επόμενη ημέρα και ο Χάρης προτείνει μια παρακινδυνευμένη ιδέα. Να αφήσουν τους αδίστακτους άντρες να πλησιάσουν την Ουρανία, για να μπορέσουν να πιάσουν αυτά τα καθάρματα, καθώς θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία. Ο Ανδρέας προτείνει να το αναλάβει ο ίδιος και ο Χάρης αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του γιατί πιστεύει ότι κάτι έχουν σχεδιάσει με τον Νικόλα.

HLEKTRA-4.jpg

Πράγματι, λίγες ώρες αργότερα, ο Ανδρέας πάει να πάρει την Ουρανία από το σπίτι της για τη μοιραία συνάντηση. Ύστερα, η κοπέλα ακολουθεί τον Ανδρέα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί τους περιμένει η παγίδα του Νικόλα, ο οποίος χαμογελά όλο νόημα! Κανείς δεν κατανοεί ποιο είναι το πανούργο σχέδιο τού νεαρού Βρεττού. Ωστόσο, ένα απειλητικό μήνυμα φτάνει στον Βασίλη προκειμένου να τον πείσει να μην καταθέσει εναντίον του. Την ίδια στιγμή, ο Βρεττός, μαθαίνοντας το σχέδιο του Νικόλα για την κληρονομιά, τους αποκληρώνει μαζί με την Τιτίκα, που γνώριζε τα πάντα! Η γυναίκα, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την κίνηση και προς μεγάλη έκπληξη όλων ανακοινώνει στον Πέτρο πως θέλει διαζύγιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved