Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας- Η Θεοφανώ γυρίζει στον πύργο με το μωρό
Η Θεοφανώ γυρίζει στον πύργο με το μωρό
Media

Η μάγισσα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας- Η Θεοφανώ γυρίζει στον πύργο με το μωρό

Η μάγισσα: Ο Μάρκος εντοπίζει τη Θεοφανώ και μαζί με το μωρό επιστρέφουν στον πύργο των Λασκαραίων. Εκεί, ο Μιχαήλ και η Αναστασία έρχονται ξανά κοντά ενώ ο Κανέλλος συγκρούεται μαζί του έντονα. Από την άλλη, ο Τζανής ετοιμάζει εκδίκηση για τον Μάρκο.

Το χάρισμα της Θεοφανώς στέκεται για άλλη μια φορά σύμμαχός της, αφού βοηθάει εκείνη και τον Αντρέι να καταφέρουν να κρατηθούν ζωντανοί από τους Τούρκους, που τους απειλούν.

antrei-theofano.jpg

Θεοφανώ - Αντρέι

Οι δυο τους γλιτώνουν τα χειρότερα, όμως ο κίνδυνος δεν έχει περάσει ακόμα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση. Την ίδια στιγμή, ό Τζανής καταλήγει από το σκλαβοπάζαρο στον πύργο των Γερακάρηδων και προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να συμμαχήσουν εναντίον των Λασκαραίων. Ωστόσο, οι Γερακάρηδες ξέρουν πως αν δεχτούν πρόκειται να πάρουν έναν παράτολμο δρόμο χωρίς επιστροφή. Η Πολυξένη, από την άλλη, πρέπει να πάρει μια απόφαση: Ή θα ομολογήσει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους ή θα αναλάβει εκείνη όλη την ευθύνη και θα τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο.

damiani-polyxeni-magissa-gossiptv.jpg

Ο Μάρκος πιστεύει πως πίσω απ' όλα κρύβεται ο Τζανής, ενώ η Μεταξία βάζει ξανά στο κάδρο των ενόχων τη Δαμιανή. Η Θεοφανώ, τώρα, ετοιμάζεται ν' αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο αλλά και μια συνταρακτική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ο Αντρέι μαθαίνει κάποιες πληροφορίες για τον πατέρα της, οι οποίες όμως ανατρέπουν τις ισορροπίες και όσα γνώριζε μέχρι τώρα η Θεοφανώ.

Ο Κανέλλος συγκρούεται με τον Μιχαήλ

kanellos.jpg

H Μάγισσα Κανέλλος

Στον πύργο των Λασκαραίων ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία της Πολυξένης, η οποία αποφάσισε να προστατεύσει τη Δαμιανό. Παράλληλα, ο Αντρέι με τη Θεοφανώ επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων κι εκεί έρχονται αντιμέτωποι μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός. Λίγη ώρα μετά, ο Τζανής συναντάει κρυφά τη Δαμιανό και της προτείνει να σταθεί στο πλευρό του και κατά συνέπεια στο πλευρό των Γερακάρηδων.

magissa.jpg

Ωστόσο, εκείνη διστάζει να προδώσει την υπόλοιπη οικογένειά τους. Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ, η οποία περνάει τις πρώτες στιγμές με το μωρό της, βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Πρέπει να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει. Της εκδίκησης ή μιας καινούριας ζωής μακριά απ’ όλους; Ο Αντρέι, όμως, δεν καταφέρνει να ανατρέψει την κατάσταση και ο Μάρκος παίρνει τη Θεοφανώ και το μωρό για να τους επιστρέφει στον πύργο. Εκεί, κρυφά απ’ όλους, το πάθος ανάμεσα στον Μιχαήλ και στην Αναστασία αναζωπυρώνεται, φέρνοντας νέα προβλήματα.

Λίγο μετά, ο Κανέλλος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ για τις αποφάσεις που παίρνει. Κι ενώ οι δύο σειριές μέρα με την ημέρα οδηγούνται στα άκρα και ένας καινούριος γδικιωμός φαίνεται πως είναι προ των πυλών, ο Αντρέι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved