Παγιδευμένοι: Όλες οι περιλήψεις της εβδομάδας- Σύγκρουση Άννας- Δημήτρη
Σύγκρουση Άννας- Δημήτρη
Media

Παγιδευμένοι: Όλες οι περιλήψεις της εβδομάδας- Σύγκρουση Άννας- Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Η Λίνα συλλαμβάνεται και οδηγείται στην Ασφάλεια, από όπου εξαφανίζεται. Την ίδια ώρα, η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο στον γάμο τους και η σύγκρουση ανάμεσα τους είναι αναπόφευκτη. Παράλληλα, ο Πάνος Βερβερίδης θεωρείται ο βασικός ύποπτος μίας νέας δολοφονίας.

Η Άννα και ο Δημήτρης βιώνουν τις δυσκολότερες στιγμές του γάμου τους εξαιτίας της προσπάθειας συγκάλυψης της Λίνας από τη δικηγόρο. Το ζευγάρι οδηγείται σε μια τεράστια ρήξη και ο χωρισμός είναι πλέον μονόδρομος.

1..jpg

Παγιδευμένοι: Δημήτρης - Άννα

Μάλιστα, σε ένα προσωπικό τετ α τετ, ο εισαγγελέας μιλάει με πολύ σκληρό τρόπο στη σύζυγό του. Εν τω μεταξύ, η ανιψιό της Άννας τελικά συλλαμβάνεται, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άκη περνούν ξανά από ανακρίσεις. Όλοι τους επικαλούνται το δικαίωμά τους στη σιωπή και δεν βγάζουν λέξη; θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τη Λίνα να γλιτώσει από τη φυλακή. Ενώ οι ανακρίσεις προχωρούν, η Λίνα, που έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Η κοπέλα το σκάει και πηγαίνει στο σπίτι του Μαρκέτου, όπου η Δάφνη την υποδέχεται θερμά και την κρύβει στο δωμάτιό της. Αργότερα, ο Σπύρος φτάνει εκεί και όταν τη βλέπει να κοιμάται αποκαμωμένη στο κρεβάτι της κόρης του αποφασίζει να την καλύψει. Συγχρόνως, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας ψάχνουν με κάθε τρόπο να τη βρουν.

Ο Πάνος Βερβερίδης κατηγορείται για φόνο

PAGIDEYMENOI-TASOS-XALKIAS-(2).jpg

Τάσος Χαλκιάς

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η σχέση του Ανδρέα και της Δανάης έχει κλονιστεί πολύ. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Θωμαΐδης βρίσκεται νεκρός και ο Πάνος Βερβερίδης συλλαμβάνεται ως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του. Τη μυστηριώδη αυτή νέα υπόθεση αναλαμβάνει ως εισαγγελέας η Αγγελική και προσπαθεί να βγάλει άκρη, έχοντας τη βοήθεια του Σταύρου.

anna-pagidevmenoi.png

Παγιδευμένοι

Από την άλλη πλευρά, η Άννα προσπαθεί να αποφύγει την προφυλάκιση της οικογένειάς της και συγκρούεται σφοδρά με τον Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πολύ πληγωμένοι ο ένας από τον άλλο και βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Πλέον η μεγαλύτερη αγωνία για τη δικηγόρο είναι να σώσει τους δικούς της ανθρώπους, Καθώς νιώθει σίγουρη ότι ο γόμος της με τον εισαγγελέα έχει πλέον διαλυθεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved