Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Πέρσα ανακαλύπτει κάτι που την σοκάρει
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Πέρσα ανακαλύπτει κάτι που την σοκάρει

Κάνε ότι κοιμάσαι: Αυτές είναι οι περιλήψεις των δύο επεισοδίων που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία βρίσκει τον Γιώργο χτυπημένο και μεταφέρεται στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Τα νέα σοκάρουν το Αλεξανδρινό Κολλέγιο και ο Νικόλας πιέζει τους μαθητές του να αποκαλύψουν αν γνωρίζουν κάποια πληροφορία για τον βίαιο ξυλοδαρμό του.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-42-3.jpg

Κάνε ότι κοιμάσαι: Νικόλας

Στη συνέχεια, ο καθηγητής ζητάει από τον Χρήστο να ψαρέψει πληροφορίες από τους μαθητές, καθώς τον εμπιστεύονται περισσότερο. Από την άλλη, η Χρύσα δεν θέλει να εμπλακεί σε ακόμα μία υπόθεση του Κολλεγίου και προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις, παρά την επιμονή του Ίσσαρη. Ο τελευταίος, όμως, συναντάει τις μαθήτριες και τους ζητάει κάτι σχετικά με τον συμμαθητή τους, ενώ όλοι υποπτεύονται τον Λάμπη για την επιθετική συμπεριφορά του απέναντι στον Φλωρή. Η Έφη, τώρα, δεν μπορεί να μιλήσει για τη σχέση της με τον Γιώργο, αμφισβητεί όμως το άλλοθι του Φλωρή. Η αστυνομία διερευνά την πιθανή σύνδεση του Αλεξανδρινού Κολλεγίου με το κύκλωμα προώθησης της παιδικής πορνογραφίας, με αφορμή τις έρευνες για τον πολιτικό από την παράταξη της Δάφνης. Λίγο μετά, μία σοκαριστική λεπτομέρεια βρίσκεται στο υλικό της παιδικής πορνογραφίας του πολιτικού, ο οποίος έχει συλληφθεί.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-35-6.jpg

Πέρσα- Νικόλας

Έτσι, η Χρύσα αποφασίζει να ενημερώσει ανεπίσημα την Πέρσα ως διευθύντρια του Κολλεγίου. Η γυναίκα, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα κορίτσια στο σχολείο, ανακαλύπτει κάτι που τη σοκάρει. Οι μέρες περνούν και ο Λάκης με τη Ζωή φροντίζουν στο σπίτι την Μπετίνα, η οποία βασανίζεται από ενοχές. Μάλιστα, η τελευταία θέλει να αλλάξει τη ζωή της και ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα για να βρει κάποια δουλειά. Την ίδια ώρα, ο Φλωρής προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με ό,τι έπαθε ο Γιώργος και ισχυρίζεται ότι τσακώθηκαν πριν από τον αγώνα και τον άφησε στην αρένα.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-35-3.jpg

Μπετίνα- Λάκης

Ο Δαμασκηνός, τώρα, εξακολουθεί να στηρίζει οικονομικά την παράταξη της Δάφνης. Τι παραδέχεται η Έφη για τον Γιώργο και γιατί ήξερε ότι της λέει ψέματα για το πού θα πήγαινε το μοιραίο βράδυ; Σε τι θέλει ο Δαμασκηνός να ενοχοποιήσειτον Νικόλα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved