Οδυσσέας Σταμούλης:«Ήταν χυδαίο, ερχόντουσαν στο θέατρο. Δεν κάλεσα κανέναν για να πω τον πόνο μου»
Media

Οδυσσέας Σταμούλης:«Ήταν χυδαίο, ερχόντουσαν στο θέατρο. Δεν κάλεσα κανέναν για να πω τον πόνο μου»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε για τον θάνατο του 14χρονου γιου του και τόνισε ότι ο πόνος είναι το ίδιο αφόρητος, όσο και άλλων γονιών που δεν είναι γνωστοί στον κόσμο.

Αρχικά είπε: «Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, άλλα δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτή την περίοδο θα ήθελα να κάνω έναν ωραίο ρόλο σε μία ωραία τηλεοπτική σειρά. Δίπλα από την λέξη «σπάταλος» στο λεξιλόγιο, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι διάσημος με την έννοια ότι πέτυχα ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η διασημότητα. Τα media μου έχουν συμπεριφερθεί άγρια, με θυμώνουν και με προσβάλλουν. Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για έμενα».

stamoulis-3.jpg

Για τον θάνατο του γιου του είπε ο ηθοποιός: «δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί είναι σαν να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων γονιών που «χάνουν» τα παιδιά τους. Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια άξια και ο πόνος είναι αφόρητος για όλους τους γονείς, γνωστούς και άγνωστους στο κοινό. Ήταν πολύ χυδαίο που με κυνηγούσαν σαν η δική μου απώλεια, να είχε άλλη βαρύτητα. Δεν μίλησα, ούτε δεν κάλεσα ποτέ κάποιον να του πω για τον πόνο μου».

stamoulis-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Παίρνω δύναμη από το ότι δεν έχω άλλη επιλογή να πραγματοποιώ αυτό που είμαι: να πηγαίνω στην πρόβα και την παράσταση. Είναι βασικό στη δουλεία μας, ο θεατής να βρει μία παρηγοριά από εμάς και όχι εμείς από εκείνους. Είμαι άλλης γενιάς και δεν έχω σκεφτεί την ψυχοθεραπεία, βοηθάει η συζήτηση. Πιθανότατα να έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, είναι ένα σύμπτωμα της εποχής. Μπορείς να κερδίσεις πολύ ωραία πράγματα μέσα από τη μοναξιά, αν ξέρεις να την διαχειριστείς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved