Στα σύνορα νέο επεισόδιο: Η Γιαννούλα οργανώνει μια μεγάλη διαδήλωση
Media

Στα σύνορα νέο επεισόδιο: Η Γιαννούλα οργανώνει μια μεγάλη διαδήλωση

Στα σύνορα: Η Ζέτα, η πρώην σχέση του Ηρακλή, φτάνει στα Αχούρια. Στο καφέ, βλέπει τον Στέφανο, την Ιωάννα και τον Νικόλα και τους ρωτάει πού μπορεί να βρει τον Ηρακλή.

Λίγο μετά, ο Στέλιος και ο Αντώνης μαθαίνουν για την άφιξή της και προσπαθούν να την πείσουν να φύγει από το χωριό. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος κλειδώνει τον Ηρακλή στην τουαλέτα του καφέ, για να τον καθυστερήσει, αλλά τελικά το εγχείρημά του πέφτει στο κενό, καθώς το πρώην ζευγάρι συναντιέται. Από αυτή την επαφή, είναι έκδηλο πως η Ζέτα αγαπάει ακόμη τον Ηρακλή και προσπαθεί να τον ξανακερδίσει.

1700816235889-738906798-STA-SYNORA-(2).jpg

Στα σύνορα

CactuSoup

Όμως, στιγμές μετά, φτάνει από την Αθήνα ο Μόνος, η νέα σχέση της κοπέλας. Εκείνος τη βρίσκει μαζί με τον Ηρακλή και απειλεί να του προκαλέσει κακό. Και το κάνει! Με τις γνωριμίες του, μεσολαβεί ώστε να ματαιωθεί η μετάθεση του Ηρακλή. Τότε, ο αστυνομικός αποφασίζει να επιβάλει τη νομιμότητα στο χωριό. Η αρχή γίνεται από την οικογένεια Καραβοκύρη, την ημέρα των αρραβώνων της Ελένης και του Σωτήρη. Παράλληλα, ο Βαγγέλης με την Μπαρντάνα και τον Σωτήρη ετοιμάζονται να περάσουν τα σύνορα, για να γίνει ο αρραβώνας του με την Ελένη. 0 Ηρακλής, όμως, τους υποβάλλει σε έλεγχο και προχωρά σε κατάσχεση των δώρων, ακόμη και του δακτυλιδιού των αρραβώνων! Χωρίς να το καταλάβει, η ενέργειά του αυτή πυροδοτεί μία σειρά από εξελίξεις, που προσφέρουν στη Γιαννούλα την ευκαιρία να τον βγάλει από τη μέση. Συνάμα, ο Στέλιος και ο Βαγγέλης περνούν τη νύχτα στο κρατητήριο.

sta-synora-stelios.jpg

Απέξω, η Γιαννούλα οργανώνει μια μεγάλη διαδήλωση, με αίτημα την απελευθέρωσή τους. Πολύ σύντομα, ο Ηρακλής συνειδητοποιεί ότι το λάθος που έκανε πρόκειται να τον εκθέσει και ζητάει τη βοήθεια της Ιωάννας.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved