Η Παραλία: Ο Χάρι ανοίγει ιατρείο στα Μάταλα
Media

Η Παραλία: Ο Χάρι ανοίγει ιατρείο στα Μάταλα

Η Παραλία: Ενώ νέοι χίπηδες φτάνουν στην παραλία για την προσεχή συναυλία, η Μαρία χωρίζει τον Μαρκ και η Νάνα ετοιμάζεται να βγει επίσημο ραντεβού με τον Ρόμπερτ.

Παράλληλα, ο Χάρι ανοίγει τελικά το ιατρείο στο χωριό, ενώ ο Αρβανιτάκης οδηγείται στα ίχνη ενός υπόπτου για τη δολοφονία της Ρηνιώς

H-PARALIA-EPEISODIO-71-4.jpg

Κάτω από το φως του φεγγαριού, ο Τόμι και ο Πάτρικ συζητούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Την ίδια νύχτα, η πρόσφατη αλλαγή στη συμπεριφορά της Μαρίας σηματοδοτεί το τέλος στη σχέση της με τον Μαρκ. Έπειτα από έντονους τσακωμούς, η κοπέλα μετακομίζει σε νέα καλύβα στην παραλία. Την επόμενη ημέρα, νέοι χίπηδες καταφθάνουν στο χωριό των Ματάλων για την προσεχή συναυλία. Ωστόσο, αρκετοί κάτοικοι του χωριού εκφράζουν έντονα στον Λοϊζο τις ανησυχίες τους με αυτή την απότομη προσέλευση χίπηδων, επιθυμώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του χωριού. Αντίθετα, η Νόνα ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ραντεβού τής με τον Ρόμπερτ. Έτσι, ζητάει τη στυλιστική βοήθεια της Κερασίας για να βρουν το κατάλληλο φόρεμα για την περίσταση.

H-PARALIA-EPEISODIO-34-3.jpg

Εν τω μεταξύ, μία φωτιά ξεσπάει στην παραλία, δημιουργώντας χάος και εντάσεις στο κοινόβιο των χίπηδων. Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την περιουσία που της κληροδότησε ο αδελφός της προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους του τόπου της που το έχουν πραγματικά ανάγκη. 0 Λοίζος αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του, ενώ η Νικολίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της, σχετικά με τα ψέματά του και τις ενέργειες που έχει κρατήσει κρυμμένες απ’ αυτή.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved