Γιάννης Τσορτέκης: «Μου είχαν πετάξει πέτρες  εξαιτίας του ρόλου που υποδυόμουν»
Media

Γιάννης Τσορτέκης: «Μου είχαν πετάξει πέτρες εξαιτίας του ρόλου που υποδυόμουν»

Για το αν η δημοσιότητα μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Maestro έφερε αλλαγές στη ζωή του αλλά και για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον συναντά στο δρόμο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Τσορτέκης.

Πώς βιώσατε την αλλαγή στη ζωή σας λόγω της δημοσιότητας μέσα από το «Maestro»;

Μπορώ να σας πω πως η ζωή μου δεν άλλαξε. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα εκεί και όποιος βρεθεί από κάτω, τον φωτίζουν. Αν δεν θες να βρεθείς από κάτω τους, δεν θα σε φωτίσουν. Στη ζωή μου λοιπόν δεν άλλαξε κάτι, ούτε στην καθημερινότητα μου, πραγματικά. Το ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει, αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί χαρά, εννοείται. Το ότι εκτιμούν αυτό που βλέπουν και αυτό που τους κάνω να νιώθουν, επίσης με γεμίζει χαρά. Στην καθημερινότητά μου, όμως δεν άλλαξε κάτι. Απλώς ίσως είμαι περισσότερο χαρούμενος σε πιο σταθερή βάση (γέλια).

tsortekis-6-1.jpg

Ο Γιάννης Τσορτέκης στη σειρά Σκαραβαίος

Λόγω του ρόλου σας στο «Maestro» σας έβριζαν στον δρόμο;

Όχι. Για το «Maestro» και για τον Χαράλαμπο, είχα τρομερή αγωνία για το πώς θα το δει ο κόσμος και τι έχω εγώ να εισπράξω μετά από όλο αυτό. Η συγκυρία όμως είναι, επειδή αυτή η σειρά παρουσιαζόταν ταυτόχρονα με το «Αυτή η νύχτα μένει», όπου έκανα έναν εκ διαμέτρου αντίθετο ρόλο από αυτόν του Χαράλαμπου, αυτό που θα πάθαινα εγώ, το πάθαινε ο θεατής. Δηλαδή αντί να τρελαθώ εγώ από την αγωνία, τρελαινόταν ο κόσμος που έβλεπε διαδοχικά δύο ακραία διαφορετικά πράγματα.

TSORTEKIS-KAVOGIANNI.jpg

Eίναι αλήθεια πως για κάποιον ρόλο σας στο παρελθόν σας είχαν πετάξει πέτρες στο παράθυρο του σπιτιού σας;

Ναι, ήταν για μια ταινία του Στράτου Τζίτζη, το «Σώσε με», όπου μου πέταξαν πέτρες εξαιτίας του ρόλου που υποδυόμουν. Ήταν όμως και η εποχή τέτοια.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved