Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή – Κατηγορείται για το φόνο του Τάσου
Media

Γη της Ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή – Κατηγορείται για το φόνο του Τάσου

Γη της Ελιάς: Μετά τα απανωτά «χτυπήματα» που δέχτηκε τελευταία, η Αρετή αφήνει στην άκρη τις... κατάρες και παίρνει δραστικά μέτρα.

Προμηθεύεται βενζίνη, με στόχο να εκδικηθεί τον Τάσο βάζοντας φωτιά στον φούρνο του, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τα σχέδια. Η μοίρα όμως της παίζει ένα περίεργο παιχνίδι, όταν πράγματι ξεσπάει πυρκαγιά στον φούρνο του Τάσου και ο άτυχος άντρας χάνει με τραγικό τρόπο τη ζωή του...

tasos-areti.jpg

Η Αρετή δείχνει αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Τάσο για τον τρόπο που της φέρθηκε. Σύντομα σκαρφίζεται ένα δαιμόνιο κόλπο για να τον κάνει να πληρώσει, αφού σχεδιάζει να κάψει ον φούρνο του. Έτσι, προμηθεύεται βενζίνη... Τελικά όμως η Ασπασία θα της χαλάσει τα σχέδια.

Τραγικό φινάλε

Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό. Στον φούρνο του V Τάσου ξεσπά πράγματι πυρκαγιά και από ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας εκείνος βρίσκει τραγικό θάνατο. Η Αρετή ταράζεται πολύ όταν μαθαίνει τα νέα. Γιατί μπορεί ο Τάσος να την ξεγέλασε, ωστόσο ποτέ δεν θα ευχόταν να τον βρει ένα τόσο φοβερό τέλος. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα και δεν αργούν να φτάσουν στην Αρετή.

gi-tis-elias-areti.jpg

Όλο το χωριό ήξερε ότι είχε άχτι τον νεκρό επειδή την παράτησε. Εξάλλου τον... στόλιζε με κατάρες δημόσια. Επίσης το ότι προμηθεύτηκε βενζίνη είναι ένα ακόμα στοιχείο που την «καίει»... Μετά από αρκετές περιπέτειες, η Αρετή δυστυχώς συλλαμβάνεται. Τρομοκρατημένη, φωνάζει πως είναι αθώα. Μάταια όμως. Δυστυχώς θα οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα, όπου αναμένεται να περάσει δύσκολες ώρες...

Πηγή Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved