Παγιδευμένοι: Ώρα μηδέν για Άννα και Δημήτρη! Οριστικός ο χωρισμός;
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Παγιδευμένοι: Ώρα μηδέν για Άννα και Δημήτρη! Οριστικός ο χωρισμός;

Παγιδευμένοι: Η Άννα μένει πια στο γραφείο της και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να  αθωώσει τους δικούς της.

Η Λίνα εμφανίζεται στην εισαγγελία τη μέρα της δίκης και τελικά αφήνεται ελεύθερη. Το ζευγάρι καταθέτει αίτηση διαζυγίου ενώ ο Χατζής παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA που αποδεικνύουν ότι ο Ιάσονας είναι γιος του και σύντομα καταλαβαίνει ότι ο νεαρός είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ' ό,τι φανταζόταν...

pagidevmenoi.jpg



Την ώρα πια που με τον Δημήτρη όλα φαίνεται να έχουν τελειώσει, η Άννα έχει έναν και μόνο στόχο: να πετύχει την αποφυλάκιση των δικών της μέχρι τη δίκη. Και τα καταφέρνει, αφού η Ειρήνη, η Χρύσα κι ο Νίκος αφήνονται ελεύθεροι κι επιστρέφουν στο σπίτι τους, το ίδιο και ο Θοδωρής, η Δανάη και η Νεφέλη. Όσο για τη Λίνα, παραμένει κρυμμένη στο σπίτι του Σπύρου χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά της και τις φίλες της. Ο μόνος που την επισκέπτεται είναι ο Θοδωρής, ο οποίος ξέρει πού κρύβεται η κοπέλα του και δεν πρόκειται να κινήσει τις υποψίες του Δημήτρη.

pagidevmenoi.jpg

Προσπαθεί να της δώσει κουράγιο και τη συμβουλεύει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη μέχρι τη μέρα που θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Τότε μόνο η Άννα θα την ειδοποιήσει να εμφανιστεί, προκειμένου να γλιτώσει την προφυλάκιση. Οι ενδιάμεσες μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους και κυρίως για την Άννα και τον Δημήτρη, οι οποίοι μένουν πλέον χώρια. Εκείνη κοιμάται στο γραφείο της, θέλοντας να τον αποφύγει τελείως κι εκείνος, πικραμένος, αδυνατεί να τη συγχωρέσει όσο κι αν προσπαθεί ο Σταύρος να τον μαλακώσει. Η Αγγελική από την άλλη αναλαμβάνει να μιλήσει στην Άννα με την ελπίδα ότι θα την κάνει να σκεφτεί καλύτερα όσα έγιναν. Την επισκέπτεται στο γραφείο της και της ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά της το προηγούμενο διάστημα, όταν και οι δυο τους δούλευαν στην υπόθεση του Φαίδωνα.

pagidevmenoi.jpg

«Ήμουν υπερβολική γιατί ήθελα να σε προλάβω πριν κάνεις κάτι παράτυπο», της εξηγεί και η Άννα καταλαβαίνει αμέσως τι εννοεί και χαμογελά. Οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά και η Αγγελική τη συμβουλεύει να μην ξεσπά τον θυμό της για ό,τι έγινε στον Δημήτρη. «Το. θέμα είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένη. Να βάλεις τη δική σου ευτυχία πάνω απ’ όλα», της λέει. Όμως, η Άννα μοιάζει να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ευτυχισμένη δεν θα είναι ποτέ ξανά, ο γάμος της θα τελειώσει.

Η Λίνα αθωώνεται

nikos-pagidevmenoi-(1).jpg

Η μέρα της δίκης έχει φτάσει και η Άννα, με τη βοήθεια του Σπύρου και του Σωτήρη, έχει καταστρώσει την υπερασπιστική της γραμμή για τη Λίνα και όλη της την οικογένεια. Όλοι τώρα περιμένουν να εμφανιστεί η κατηγορούμενη, που παραμένει άφαντη εδώ και μέρες, και όντως η Λίνα, μαζί με τη θεία της, δίνουν το «παρών» στο γραφείο του Σταύρου. Στο δικαστήριο, η Άννα ισχυρίζεται ότι η Λίνα και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα όταν χτυπούσαν τον Άκη, ενώ δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι τα χτυπήματα που του κατάφερναν θα οδηγούσαν στον θάνατο. Ο Δημήτρης είναι παρών στην αίθουσα και ακούει την απόφαση που είναι αθωωτική για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της δολοφονίας. Η Άννα ανακουφίζεται και οι δικοί της αγκαλιάζονται γεμάτοι χαρά για την περιπέτεια που αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Γεράσιμος χαμογελά ικανοποιημένος που η νύφη του τα κατάφερε και είναι σίγουρος ότι θα πετύχει και τη δική του αποφυλάκιση. Πρώτα, όμως, έχει σειρά κάτι άλλο. Αμέσως μόλις τελειώνουν όλα και οι κατηγορούμενοι επιστρέφουν ελεύθεροι στο σπίτι τους, η Άννα χτυπά την πόρτα στο γραφείο του Δημήτρη και αφήνει πάνω στο γραφείο του την αίτηση διαζυγίου. «Είναι καιρός να το τελειώνουμε», του λέει και ύστερα από λίγα λεπτά βγαίνει δακρυσμένη έχοντας πάρει την υπογραφή του.

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved