Παπαδόπουλος για Νταλάρα: Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση την Κύπρο & το μπιφτέκι εκνευρίζομαι
Media

Παπαδόπουλος για Νταλάρα: Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση την Κύπρο & το μπιφτέκι εκνευρίζομαι

 Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με την Κύπρο και τις διαφημίσεις για τα… μπιφτέκια.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Όταν εγώ έχω πάει στην Κύπρο από το 1969 30 φορές να τραγουδήσω και 200 φορές να τραγουδήσω για την Κύπρο, είναι μεγάλο το ποσοστό. «Ναι, αλλά κι εσύ δεν διαφημίζεις την Κύπρο;», με ρωτάνε κάποιοι τρολ. Φίλε, η Κύπρος δεν είναι μπιφτέκι».

Και ο Γιώργος Παπαδόπουλος τόνισε: «Παιδιά, δεν θα ασχοληθώ ούτε με τον Νταλάρα, ούτε με τα μπιφτέκια για την Κύπρο, που είναι η πατρίδα μου και είναι τόσα χρόνια η μισή τουρκοκρατούμενη».

papadopoulos-gia-ntalara.jpg

Και πρόσθεσε στην εκπομπή, Super Κατερίνα:«Κανείς δεν ασχολείται με αυτό και ασχολούμαστε με τον Νταλάρα, που πέταξε κάτι για μπιφτέκια. Ούτε με αφορά, ούτε θέλω να το σχολιάσω, γιατί θα νευριάσω κιόλας».

Και υπογράμμισε: «Δεν αφήνω κανέναν Νταλάρα να πει για την Κύπρο και για μπιφτέκια. Και μόνο που έβαλε στην ίδια πρόταση «Κύπρος» και «μπιφτέκια» δεν μου άρεσε καθόλου»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved