Έρωτας Φυγάς – Κωνσταντάκη: Το spoiler για τη σειρά και το φινάλε
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Media

Έρωτας Φυγάς – Κωνσταντάκη: Το spoiler για τη σειρά και το φινάλε

H Μαρία Κωνσταντάκη τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής «Ερωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1 στον ρόλο της Ελπίδας, μιας γυναίκας που αγαπάς να μισείς, αλλά στο τέλος μπορεί και να τη συμπαθήσεις.

Η Ελπίδα ξέρει για τους φόνους που έχει κάνει ο Κοντογιάννης. Θα μιλήσει κάποια στιγμή;

«Δεν θα τον καταδώσει. Πρέπει να κινδυνεύει η ίδια για να κάνει κάτι τέτοιο. Με δεδομένο ότι ξέρει κάποια πράγματα βοηθάει, αλλά θα κοιτάξει πρωτίστως τη βολή της και τη θέση της».

erotas-fygas-konstantaki-(1).jpg

Ο Κοντογιάννης έχει αρχίσει να τρελαίνεται.

«Ολοι οι ήρωες δεν έχουν περάσει καλά στη ζωή τους, είτε είναι πλούσιοι είτε φτωχοί. Οι φτωχοί ακόμη περισσότερο. Ηταν σκληρές οι εποχές τότε και οι άνθρωποι βασανισμένοι. Δεν είχαν μεγαλώσει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον κι ένα πλαίσιο αγάπης. Το κύριο μέλημα ήταν η επιβίωση. Η δική μας εποχή χαρακτηρίζεται από την έξαρση βίας και την παιδική παραβατικότητα. Κάθε εποχή έχει τα δικά της... Κάτι κερδίζεται, κάτι χάνεται».

Η Νάντια που σκότωσε τον Σωκράτη θα πάει φυλακή;

«Συλλαμβάνεται και η Ελπίδα, αν και είναι σε πολλές φάσεις αγνώμων, έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει τι έχει περάσει μια γυναίκα που έχει κακοποιηθεί, παρόλο που η ίδια δεν έχει υποστεί κάτι τέτοιο. Και παρά τα όσα μπορεί κανείς να της καταλογίσει, έχει τσαμπουκά και παίρνει θέση στα πράγματα. Μπορεί να μη συμφωνείες με την τοποθέτησή της, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν κρύβεται, ότι δεν μένει αμέτοχη και ότι βγαίνει μπροστά αν χρειαστεί. Εχει τη δύναμη της γνώμης της και την υπερασπίζεται. Και η Ελπίδα και ο Μιχάλης είναι στο πλευρό της Νάντιας».

1708612153604-117238772-erotas-fygas-konstantaki-(1).webp

Η κόρη της η Αννα έχει κι αυτή τα δικά της. Είναι ερωτευμένη με τον Νικόλα αλλά εκείνος αρραβωνιάστηκε τη Ρηνιώ.

«Η Άννα είναι ένα νέο κορίτσι. Έχω την εντύπωση ότι οι μεγάλοι έρωτες στη σειρά είναι δύο. Του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και της Μαργέτας με τον Στέφανο κι αυτοί έχουν πολλά εμπόδια. Ολοι οι υπόλοιποι βιώνονται ως δυνατοί έρωτες που περνάνε».

Η Αννα είναι η μόνη που γνωρίζει ότι ζει η Μαργέτα. θα το αποκαλύψει; Πότε θα επανεμφανιστεί η Μαργέτα;

«Είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Έχουν να συμβούν πολλά μέχρι το φινάλε της σειράς».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved