«Πάγωσε» ο Αϊβάζης με την ερώτηση της Μενεγάκη: «Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο»
Media

«Πάγωσε» ο Αϊβάζης με την ερώτηση της Μενεγάκη: «Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο»

Ελένη: Ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσε μια αποκαλυπτική και εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, σήμερα 22/2, ζωντανά, στον αέρα του Mega.

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε πώς ήταν στην εφηβεία του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι είναι η πρώτη φορά που δέχεται ένα τέτοιο ερώτημα και μάλιστα αναστέναξε με καημό πριν απαντήσει.

«Εγώ όταν σε γνώρισα, ήσουν νεαρός και είχες αυτή τη ξεγνοιασιά, του ό,τι θέλω να κάνω. Πώς ήσουν σαν έφηβος αν ρωτούσα τη μητέρα σου;», του είπε η Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να απαντά:

1708614852502-481443701-aivazis.jpg

«Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο, σε γενικές γραμμές! Αχ, κοίτα ρε Ελένη, εγώ σαν έφηβος ήθελα να γίνω πιο αυτόνομος γιατί οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι. Οι γονείς μου χωρίσανε και προσπαθούσα να διαχειριστώ ένα άλλο κομμάτι, το πώς θα φτιάξω τη ζωή μου.

Έχω πάρει πολύ αγάπη από τους γονείς μου αλλά μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτό που αγαπάω, κουράστηκα. Και νομίζω είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Ήμουν πολύ περιορισμένος οικονομικά, όχι επειδή οι γονείς μου δεν ήταν μαζί μου, αλλά επειδή δεν ήθελα να τους επιβαρύνω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:


Γιάννης Αϊβάζης: «Είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Με την κόρη μου μεγαλώνουμε σαν φίλοι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved