Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον Γρηγόρη από μια λάθος απόφαση
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον Γρηγόρη από μια λάθος απόφαση

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον Γρηγόρη να πάρει μια απόφαση για την οποία μπορεί να μετανιώσει. Ο Επιφάνειος καλεί τον Χρήστο να μείνει στο μοναστήρι ενώ ο Γρηγόρης ανακοινώνει ένα νέο στην Αλεξάνδρα που θα την ξαφνιάσει δυσάρεστα.

«Το προξενιό της Ιουλίας» απόψε στις 22:40 - Τι θα δούμε

Ο Στασινόπουλος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη κι αναλαμβάνει δράση με την βοήθεια του υπενωμοτάρχη Δήμου. Εν τω μεταξύ η Κυριακούλα μετά από το αρχικό σοκ όσων είδε να γίνονται μέσα στο ίδιο της το σπίτι, λιποθυμάει ξανά, κάνοντας το Γρηγόρη ν’ ανησυχήσει για την υγεία της. Εκείνη όμως νοιάζεται μόνο για το γιο της και προσπαθεί να τον αποτρέψει να πάρει μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσει πικρά στο μέλλον.

Η Στάσα υποδέχεται το Ρήγα και τον μαλώνει για την επιπολαιότητα του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου και να μπλεχτεί με την κόρη του Στασινόπουλου, ενώ εκείνος της υπόσχεται ότι θα συμμορφωθεί και θα προσπαθήσει να μην ξαναμπλέξει.

Στο αρχοντικό Προβιού έρχεται η ώρα του αποχωρισμού για τις ανιψιές του Λεοντίου, την ώρα που ο Χρήστος εξομολογείται στον πατέρα Επιφάνειο τις σκέψεις του για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι και εκείνος, τον καλεί να μείνει στο μοναστήρι. Στο καφενείο του Τυρνάβου, ο Γρηγόρης μιλώντας στην Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, της ανακοινώνει ένα νέο, που θα την ξαφνιάσει δυσάρεστα…

Η Κυριακούλα προσπαθεί να αποτρέψει τον Γρηγόρη να πάρει μια απόφαση για την οποία μπορεί να μετανιώσει:

Ο Στασινόπουλος απειλεί τον Σωτηράκη:

Επιφάνειος και Στασινόπουλος:

Η Ιουλία αποχαιρετά τη Δέσπω:

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved