Media

Η απίστευτη αποκάλυψη της Ευείδη για το Ρετιρέ: «Έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα, έπαθα...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη την Πέμπτη 22/2. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή. Ακόμη στάθηκε στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει τα χρόνια που γύριζε το «Ρετιρέ».

 

Αρχικά μίλησε για αυτό που τη νευριάζει: «Με εκνευρίζει η αγένεια. Περπατάς στο δρόμο και κάποιος σου φωνάζει “γεια σου ρε Ευείδη, γέρασες κι εσύ”. Πάρα πολλά περιστατικά. Γεννήθηκα στον Καναδά και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Δεν έχω πάει ποτέ Καναδά, μόνο γεννήθηκα. Έχω ακόμη την καναδική υπηκοότητα».

Σχετικά με τον έρωτα σχολίασε: «Για μένα έρωτας είναι πάρα πολύ κουραστικός, ψυχοφθόρος και ενέργεια σπαταλημένη. Πολλή ταλαιπωρία. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος, που δεν το ήξερα. Χάνομαι από το σύμπαν. Έβρισκα τον έρωτα με τον πιο ακατάλληλο άνθρωπο, με ποιον θα φρίκαρε η μάνα μου περισσότερο; Με αυτόν. Δεν έχω ντραπεί ποτέ για τίποτα, δεν έχω κάνει ποτέ κατινιά. Με έχει προσεγγίσει σύντροφος φίλης μου, το είπα εννοείται στη φίλη μου. Έχουν πιει σαμπάνια στην καουμπόικη μπότα μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Καλά τα πάω με τη μνήμη. Είναι ο μέγας μου τρόμος ότι θα ξεχάσω τα λόγια μου στην παράσταση. Δεν τα έχω ξεχάσει ποτέ, αλλά ζω με τον εφιάλτη. Στο "Ρετιρέ" είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να τα λέμε, όπως τα είχε γράψει. Στην Έλντα και σε εμένα μάς άφηνε μια σχετική ελευθερία για να λέμε καμιά εξυπνάδα της νεολαίας. Το πρωί ξυπνούσα, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα. Πολύ άγχος!».

Τέλος, η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε: «Πέρασα πολύ δύσκολα στο “Οξυγόνο”. Όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Η σκηνή που με δέρνει ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα στο σπίτι μου μπλαβί, μπλαβί όμως.

Σε κάποια στιγμή με χτύπησε καταλάθος στη μύτη με το γόνατό του κι έβαλε τα κλάματα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved