Σασμός:«Είσαι το φως στο σκοτάδι μου» - To Twitter «λιώνει» με τη νέα τρυφερή σκηνή Βασιλικής-Μαθιού
Media

Σασμός:«Είσαι το φως στο σκοτάδι μου» - To Twitter «λιώνει» με τη νέα τρυφερή σκηνή Βασιλικής-Μαθιού

Μία ακόμη άκρως τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε Βασιλική και Μαθιό είδαμε στο νέο επεισόδιο της σειράς Σασμός το βράδυ της Πέμπτης 22/2.

Εκείνη δεν θέλει να χάσει τον άνθρωπό της και στην ιδέα ότι μπορεί να προφυλακιστεί και να μην είναι ποτέ ξανά ελεύθερος αισθάνεται τρόμο.

Ο Μαθιός από την πλευρά του ξέρει πώς να την καθησυχάζει και της κάνει ξεκάθαρο ότι θα είναι πάντα δίπλα σε εκείνη και το μωρό που περιμένουν.

GG9vEeYWEAAkx4S.jpeg

Η σχέση τους έχει περάσει πολλά αλλά παραμένει δυνατή και η ανησυχία που έχει ο ένας για τον άλλον πάντα θα υπάρχει.

Οι τηλεθεατές «έλιωσαν» και έσπευσαν στο Twitter για να σχολιάσουν!

Δείτε τα σχόλια:

Σασμός - Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 22/2

Η Στέλλα δειπνεί με τον Χρήστο και οι δυο τους μοιάζει να έρχονται πιο κοντά. Ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο Αντώνης διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες. Η Εύα στοχοποιεί έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη. Η Βασιλική ομολογεί την αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου στο Μανόλη. Λίγο αργότερα, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αντώνης προσπαθεί να μεσολαβήσει για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις της γιαγιάς με την Μαρίνα. Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά, το πιο σκληρό της πρόσωπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved