Μελέτη σε Βασάλο: «Γιατί σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»
Media

Μελέτη σε Βασάλο: «Γιατί σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή;»

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε μέσα από την εκπομπή της, Mega Καλημέρα στον Κωνσταντίνο Βασάλο για όσα είπε για εκείνη στο κανάλι του στο youtube .

Η παρουσιάστρια είπε:«Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή; Κάτι συζητούσαν που εγώ δε θα το έβλεπα. Δε θυμάμαι και τι ήταν αλλά δεν τα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει και πολλή πλάκα και όντως είχαμε περάσει πολύ ωραία στο Πανόραμα. Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι τηλεοπτικό, είτε youtub-ικό;».

vasalos.webp

Και συνέχισε λέγοντας η Ελεονώρα Μελέτη για την εποχή που ήταν μαζί στο Survivor Πανόραμα: «Δεν ευθύνομαι εγώ, ευθύνεται ο εαυτός του που ήταν πολύ καλός. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήμουν από εκείνους που γνώριζε πρώτα τους παίκτες εκτός παραλίας. Και ο Κωνσταντίνος ήταν πάρα πολύ καλός. Όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά γενικά. Αν δεν τον συμπαθούσες στην παραλία, τον συμπαθούσες στη ζωή».

meleti-vasalos-3.jpg

Και τόνισε η παρουσιάστρια: «Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Ότι δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα έπρεπε να στενοχωρηθεί, και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχα πει»!

Δες το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved