Νίκος Γκέλια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο»
Media

Νίκος Γκέλια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο»

Ο Νίκος Γκέλια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ρατσιστικά σχόλια που είχε ακούσει στο παρελθόν, τη σειρά, Μαύρο Ρόδο αλλά και το Ναυάγιο.

Αρχικά είπε: «Όταν γυρίζαμε το Μαύρο Ρόδο μού έγινε η πρόταση για το Ναυάγιο. Στην “βύθιση” του πλοίου, με δυσκόλεψαν οι σκηνές που είχαμε στον διάδρομο και υποκριτικά και πρακτικά. Αλλά η πιο δύσκολη ήταν η σκηνή στα βράχια, είχε πολύ κρύο. Η ταινία “Xenia” ήταν ορόσημο στην καριέρα μου, νομίζω αυτή με έβαλε στον κόσμο του σινεμά. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να αποδείξω ότι το αξίζω».

Και συνέχισε ο Νίκος Γκέλια: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο. Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων, αλλά νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου».

Nikos-Gkelia-(Basilhs-Xrhstoy).jpg

Το ναυάγιο: Η μοίρα φέρνει κοντά τη Στέλλα και τον Βασίλη

Και κατέληξε λέγοντας: «Όταν είχαμε πάει στις Κάννες, είδαμε τη Μάριον Κοτιγιάρ. Άκουσε το όνομά της μαζί με μια ελληνική βρισιά και γύρισε και μας κοίταξε προσβεβλημένη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved