Θάνος Καληώρας: «Πριν παντρευτούμε με τη Τζέσυ, κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια»
Media

Θάνος Καληώρας: «Πριν παντρευτούμε με τη Τζέσυ, κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια»

Ο Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και μεταξύ άλλων μίλησε για την εγγονή του αλλά και την Τζέσυ Παπουτσή.

«Η εγγονή μου είναι 5 ετών, την έχω βαφτίσει κιόλας. Έχουμε τέτοιο δέσιμο, παίζουμε συνέχεια. Είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, ευγενέστατο και πάνω απ’ όλα χαμογελαστό, όπως η γιαγιά της», είπε ο Θάνος Καληώρας.

Και πρόσθεσε: «Ιούλιο «έφυγε» η Τζέσυ, Δεκέμβριο γεννήθηκε η μικρή. Δεν πρόλαβε να τη δει. Έχουν περάσει 5μιση χρόνια από τότε. Είχαμε βρεθεί στο Shamone. Όταν «φεύγει» κάποιος, δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει ο καιρός».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Τζέσυ ήταν ένας τόσο αγαπητός άνθρωπος στον κόσμο, τόσο δοτικός. Πέρα από οτιδήποτε μας χώρισε στη ζωή, εξακολουθήσαμε να κάνουμε παρέα ουσιαστική. Ήταν μεγάλη η αγάπη στο παιδί μας, δεν το αφήσαμε ποτέ μόνο του».

«Εγώ ήμουν στη σχολή, η Τζέσυ είχε έρθει ως ηθοποιός στο Εθνικό. Κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια και μετά από μία παράσταση στην οποία συμμετείχαμε, καθίσαμε και συνυπήρχαμε μαζί», τόνισε.

Ο Θάνος Καληώρας και η Τζέσυ Παπουτσή ήταν παντρεμένοι μαζί 10 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα, το 1982.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved