Ουγγαρέζος: Το «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» στη Χρηστίδου & ο λόγος απομάκρυνσης από τον Λιάγκα
Media

Ουγγαρέζος: Το «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος» στη Χρηστίδου & ο λόγος απομάκρυνσης από τον Λιάγκα

«Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Fipster και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θαυμασμό του στη Μαρία Μπακοδήμου, για τη φιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα και την απόφασή του να φύγει από το Mega και το Πρωινό. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όντας απόλυτα ειλικρινής, όταν κλήθηκε να σχολιάσει παρουσιαστές από την ελληνική τηλεόραση είπε:

«Βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος. Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι. Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα», ενώ για τη Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε:

«Θαυμάζω. Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο το ‘χανα μαζί της. Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά».

mpakodimou-(2).jpg

Το τέλος της φιλίας Ουγγαρέζου - Λιάγκα

«Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος», απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα.

LIAGKAS.jpg

«Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και τη Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια κατ’ επέκταση, σαν να είναι οικογένειά μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του Mega, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το Mega έπρεπε ή να πάω μαζί τους (ένα 30%) ή ένα 70% να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο Mega. Η βασική μαλ@@@ που έκανα, που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου, με απαξίωνε το Mega, δεν με ήθελε. Εκεί επέμεινα…» αποκάλυψε για τα λάθη που έχει κάνει.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved