Το beef Καινούργιου-Μαγγίρα συνεχίζεται - Το ξέσπασμα της Κατερίνας: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;»
Media

Το beef Καινούργιου-Μαγγίρα συνεχίζεται - Το ξέσπασμα της Κατερίνας: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha, όπου και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο πριν κάνει τις σχετικές δηλώσεις της ξεκίνησε να ρωτά τους δημοσιογράφους από ποια κανάλια είναι. Όταν της είπαν ότι είναι από την εκπομπή «I Love Σου Κου» του ANT1 εκείνη ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου:

«Εσείς τι έχετε μαζί μου; Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχετε κάτι, γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη τον εκτιμώ απεριόριστα».

Έπειτα, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσω των δημοσιογράφων και στη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε σχολιάσει πως η ίδια είναι η «πιο καλοπληρωμένη παρουσιάστρια».

«Γενικότερα είμαι της άποψης να μη σχολιάζουμε τις αμοιβές των άλλων ανθρώπων. Ασχολήθηκα εγώ με πόσα παίρνει η Μπακοδήμου; Δεν με αφορά. Με ενοχλεί μόνο όταν με σχολιάζουν εμμονικά και πολλές φορές», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Άμα την παίζουμε έχουμε εμμονή μαζί της, άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω… Ε βέβαια την παρακολουθούμε γιατί μας αρέσει», σχολίασε μετά το τέλος του βίντεο η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου και το σχόλιο της Μπέτυ Μαγγίρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved