Kitchen Lab: O Άκης Πετρετζίκης προτείνει συνταγές που κάνουν την ανατροπή
Media

Kitchen Lab: O Άκης Πετρετζίκης προτείνει συνταγές που κάνουν την ανατροπή

Kitchen Lab - Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Φεβρουαρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές που κάνουν την ανατροπή προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 16:40.

Κάθε μια από τις συνταγές του επεισοδίου είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω από αυτό που κλασικά θα σκεφτείτε, ακούγοντάς τες.

Ένα αλμυρό σουφλέ light, το οποίο θα γίνει μέσα σε μία μόνο κούπα, χωρίς πολλές θερμίδες και ταψιά γεμάτα βούτυρα και λάδια, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Με ελάχιστα υλικά θα έχουμε ένα πεντανόστιμο πιάτο που σερβίρετε με ρόκα και ντοματίνια. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα λαχταριστό κοντοσούβλι με μοσχάρι στο φούρνο δημιουργώντας ένα πολύ μαλακό και ζουμερό αποτέλεσμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Σερβίρει σε πλατό με λαδόκολλα με πίτες, πατάτες τηγανητές και τζατζίκι. Για επιδόρπιο, ο Άκης φτιάχνει ένα κέικ μπουγάτσα, απογειώνοντας την έννοια του κέικ και ενσωματώνοντας την υπέρτατη γεύση της μπουγάτσας σε ένα αφράτο κέικ, σερβιρισμένο με άχνη ζάχαρη, κανέλα και φύλλο δυόσμου ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Akis-Petretzikis.jpg

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 το οποίο είναι το απόλυτο comfort επεισόδιο, με συνταγές που θα σας κρατήσουν την πιο τέλεια συντροφιά τις στιγμές που θέλετε μέσα από το φαγητό να νιώσετε αγάπη, πληρότητα και ανακούφιση.

Τα απόλυτα ζαμπονοτυροπιτάκια κουρού, την ιδανική επιλογή για σνακ, για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και φυσικά για ένα πεντανόστιμο ορεκτικό επιλέξει για το κυριακάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα προτείνει ένα αρνάκι κοκκινιστό με τραχανά, θρεπτικότατο και απόλυτα κυριακάτικο για την οικογένεια και τους φίλους σας, ένα comfort food που ξεπερνάει τον πήχη της γεύσης και απογειώνει συνολικά το φαγητό σας, σερβιρισμένο με μυζήθρα, φρέσκια ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για γλυκό, ο Άκης σας προσκαλεί στην πιο μοσχομυριστή στιγμή της εβδομάδας, αφού ετοιμάζει τεράστια soft cookies, κάτι ανάμεσα σε μπισκότο και κέικ, ένα μπισκότο τόσο μαλακό που θα λιώνει στο στόμα και θα δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved