5X5 ΣΠΕΣΙΑΛ: Ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Γιάννης Καψάλης και οι μαντινάδες για τον Θάνο Κιούση
Media

5X5 ΣΠΕΣΙΑΛ: Ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Γιάννης Καψάλης και οι μαντινάδες για τον Θάνο Κιούση

Ο Νίκος Ζωιδάκης παίζει λύρα, ο Γιάννης Καψάλης χορεύει στους ρυθμούς της και φυσικά δεν λείπουν οι μαντινάδες για τον Θάνο Κιούση και το «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ!

 

Ο Θάνος Κιούσης απόψε στις 21:00 φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το Σαββατόβραδό μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!

Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

5X5-SPESIAL-ME-TON-8ANO-KIOYSH-(1).jpg

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ που ενώνει την Ήπειρο με την Κρήτη σε ένα γλέντι με πολύ τραγούδι, χορό και απολαυστικό παιχνίδι!

Πόσα μουσικά όργανα χωράνε στο πλατό του «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ; Όλα όσα χρειάζονται για να στηθεί ένα γνήσιο γλέντι!

Οι αρχηγοί των 2 ομάδων, ο Νίκος Ζωιδάκης και ο Γιάννης Καψάλης, είναι αστέρια της δημοτικής μας μουσικής και έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

5X5-SPESIAL-ME-TON-8ANO-KIOYSH.jpg

Η λύρα του Νίκου Ζωιδάκη διπλά στο κλαρίνο των Ηπειρωτών δίνουν το σήμα και το παιχνίδι ξεκινά.

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας ποιο μουσικό όργανο σάς ξυπνάει κατευθείαν την όρεξη για χορό;»

Οι παίκτες απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση!

Δείτε το trailer:

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Απόψε και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved