J2US-Άντζελα Δημητρίου: Θα εμφανιστεί η Λαίδη στην σκηνή του show μετά την απώλεια της μητέρας της;
Media

J2US-Άντζελα Δημητρίου: Θα εμφανιστεί η Λαίδη στην σκηνή του show μετά την απώλεια της μητέρας της;

J2US-Άντζελα Δημητρίου - Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησαν οι παίκτες του J2US λίγες ώρες πριν από το 2ο live. 

Η Άντζελα Δημητρίου βιώνει δύσκολες ώρες μετά την απώλεια της μητέρας της και ο συμπαίκτης της, Στέλιος Δρουμαλιάς, αποκάλυψε εάν η μεγάλη τραγουδίστρια εμφανιστεί απόψε στην σκηνή του J2US.

dimitriou.jpg

Άντζελα Δημητρίου

«Η Άντζελα Δημητρίου έχει μια μεγάλη απώλεια. Θυμάμαι την Δευτέρα και την Τρίτη που μιλήσαμε μου είχε πει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της. Ψυχολογικά είναι πεσμένη. Η Άντζελα θα είναι απόψε μαζί μας στο live. Είναι επαγγελματίας. Με βαριά καρδιά, αλλά θα είναι», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Όσα θα δούμε απόψε στο 2ο live του J2US

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα και τη γνωριμία με τα νέα συναρπαστικά ζευγάρια, το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το Just the 2 of Us με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη, έρχεται απόψε στις 20:00 στον Alpha με πολύ τραγούδι, κέφι, ανεβασμένη διάθεση και φυσικά ανεπανάληπτες εκπλήξεις!

Ο απόλυτος showman, Νίκος Κοκλώνης, με την αστείρευτη ενέργεια και τη θετική του διάθεση, έχει ετοιμάσει άλλο ένα φαντασμαγορικό πάρτι που θα συνοδεύεται από μοναδικές στιγμές, ανατρεπτικές ερμηνείες και λαμπερές εμφανίσεις!

Στο 1o live τους, τα 17 ζευγάρια είχαν τον ενθουσιασμό αλλά και το άγχος της πρεμιέρας αλλά όχι την αγωνία της αποχώρησης, την οποία θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά απόψε. Οι πρόβες τους ήταν αδιάκοπες μέσα στην εβδομάδα και ο στόχος τους είναι ένας: Να κερδίσουν με τις ερμηνείες τους το κοινό και φυσικά την αγαπημένη κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή, ώστε να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για το επόμενο live!

Η τελική απόφαση για το ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το J2US ανήκει στο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του ζευγάρια με θετική ψήφο, μέσω κλήσης, sms, καθώς και μέσα από την πλατφόρμα justvote.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved