Survivor 2024 spoiler: Ο Ροναλντίνιο, οι 4 νέοι παίκτες & η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία!
Media

Survivor 2024 spoiler: Ο Ροναλντίνιο, οι 4 νέοι παίκτες & η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Survivor 2024 spoiler: Απόψε (25/2) το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πέρα από την άφιξη του σταρ των ποδοσφαίρων, Ροναλντίνιο θα έρθουν και πολλές εκπλήξεις από την παραγωγή και τον ίδιο τον Ατζούν. 

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ άλλωστε, o Ατζούν ακούγεται να λέει «Μια νίκη σε τρία σετ» με τον Τζέιμς Καφετζή να τον ρωτάει «ποιος είναι ο παίκτης σου;». Ο Τούρκος παραγωγός τον ρωτάει «θα παίξω με έναν από τους φίλους μου» ενώ αμέσως μετά βλέπουμε τον Ροναλντίνιο να κάνει την εμφάνισή του, αφήνοντας τους παίκτες με ανοιχτό το στόμα! Ο Ατζούν όμως έκανε για ακόμα μία φορά τη διαφορά, υποσχόμενος στους παίκτες άλλη μία μεγάλη έκπληξη.

Ποια ομάδα όμως κερδίζει απόψε; Η πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι γεγονός με τις δύο ομάδες να ρίχνονται στον στίβο μάχης για να κατακτήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

ronaldinio.jpg

Ο σοβαρός τραυματισμός της Ασημίνας & η ασυλία

Από χθες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την Ασημίνα να βρίσκεται σε δεινή θέση μετά από σοβαρό τραυματισμό. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν να υποστηρίξουν ότι η Ασημίνα μπορεί να είναι έτοιμη να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται όμως προς το παρόν αφού απόψε θα τη δούμε να αγωνίζεται κανονικά. Στο διαγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα ριχτούν στη μάχη της ασυλίας η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα των Μπλε είναι εκείνη που θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει ότι στο Συμβούλιο θα αναγκαστούν οι Διάσημοι να βγάλουν έναν παίκτη τους στον τάκο!

Σε άλλα νέα, η Όλγα Πηλιάκη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται πίσω στην αγκαλιά της οικογένειάς της, ενώ και ο Νίκος Γκάνος ο οποίος αποχώρησε μετά από μάχη από το παιχνίδι, επίσης έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved