Ζαρίφη: «Με στενοχώρησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που κάναμε»
Media

Ζαρίφη: «Με στενοχώρησε αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που κάναμε»

Η Κατερίνα Ζαφίρη παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου για τα νούμερα τηλεθέασης και σχολίασε με χιούμορ: «Μια μέρα λες “έλα το έχουμε, την άλλη φεύγουν όλοι και λες τι έκανα; τι είπα;”».

Όσον αφορά τα αγαπημένα της τηλεοπτικά πρόσωπα αυτή τη στιγμή, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε:

«Το αγαπημένο μου τηλεοπτικό πρόσωπο είναι η Καινούργιου. Και ο Συρίγος είναι πολύ αγαπημένος μου».

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε επίσης και για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, οι οποίες την είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν και αφορούσαν ένα σκετσάκι της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2». Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε αναφέρει τότε:

«Αν το έκανα εγώ αυτό, θα με είχαν συλλάβει στον αέρα. Θα είχε στείλει εισαγγελέας άτομο να με συλλάβει στον αέρα. Για να λέμε και να καταλαβαίνει ο κόσμος… Εγώ δεν λέω να συλλάβουν την Κατερίνα, ήταν χιούμορ. Αισθητικά σε άλλους αρέσει, και σε άλλους δεν αρέσει. Θα περάσει έτσι, δεν θα γίνει κακός χαμός. Είναι συμπαθής περίπτωση».

Η παρουσιάστρια λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω σχολιάζοντας: «Με στενοχώρησε που κάναμε μια πλάκα με τον Δημήτρη και ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αν το έλεγε εκείνος θα ερχόταν εισαγγελέας. Δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που είχαμε κάνει».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη στον Κωνσταντίνο Βασάλο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved