Survivor 2024 - Γκάνος: «Ο Παππάς κάνει bullying. Όταν έκλειναν οι κάμερες, αναιρούσε όσα έλεγε»
Media

Survivor 2024 - Γκάνος: «Ο Παππάς κάνει bullying. Όταν έκλειναν οι κάμερες, αναιρούσε όσα έλεγε»

Ο Νίκος Γκάνος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου«Γεια σου», λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 2024.

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, για τους συμπαίκτες του, καθώς και για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο κατηγόρησε για bullying.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Αλέξης Παππάς κάνει bullying και δεν το είδα μόνο εγώ αυτό, το είδαν όλα τα παιδιά. Κάποιοι δεν μιλάνε.

Κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να μιλήσω. Επίσης έχουν γίνει και κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω, που είναι ακόμα χειρότερα για τον συγκεκριμένο παίκτη», είπε ο Νίκος Γκάνος.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Αλέξη Παππά: «Κάποια στιγμή λέω, δεν γίνεται, πρέπει να τα πω, να τα βγάλω από μέσα μου για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται. Έχει πει πολλά πράγματα μπροστά στην κάμερα, τα οποία όταν έκλειναν οι κάμερες, τα αναιρούσε και ερχόταν και μας ζήταγε τον λόγο», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Νίκου Γκάνου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved