Survivor 2024 spoiler 25/2: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor 2024 spoiler 25/2: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 25/2 - Η άφιξη του Acun Ilicali και του Ronaldinho δεν είναι η μοναδική στο αποψινό Survivor καθώς στο νησί καταφτάνουν τέσσερις ακόμα Survivors!

Απόψε οι δύο ομάδες υποδέχονται έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα από τα πιο δυνατά έπαθλα που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής σε έναν αγώνα footvolley με τον Acun Ilicali και τον θρυλικό Ronaldinho!

Στη συνέχεια όμως τέσσερις νέοι Survivors θα κάνουν την εμφάνισή τους. Πώς θα τους υποδεχτούν οι δύο ομάδες;

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας θα διαδεχθεί και το Συμβούλιο του νησιού για την ανάδειξη της πρώτης υποψηφιότητας της εβδομάδας.

Για τον πρώτο αγώνα για την ασυλία όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι πληροφορίες που έρχονται δίνουν το τοτέμ στους μπλε. Στην περίπτωση αυτή όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Θοδωρής Τουρκογεώργος θα είναι πάλι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

tourkogewrgos_600x800.jpg

Survivor 2024 spoiler 25/2: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ενώ στην περίπτωση των δύο τραυματιών, Φάνη Μπολέτση και Ασημίνας Χατζηανδρέου, σύντομα θα τους δούμε να επιστρέφουν στους στίβους, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δείχνουν τον δρόμο της επιστροφής σε όποιον δεν είναι ικανός αγωνιστικά για περισσότερο από 10 ημέρες.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για το επεισόδιο της Κυριακής 25/2:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved