Ο Σκαραβαίος - Η Ανάσα: Όσα θα δούμε στο νέο συγκλονιστικό επεισόδιο
Media

Ο Σκαραβαίος - Η Ανάσα: Όσα θα δούμε στο νέο συγκλονιστικό επεισόδιο

«Ο Σκαραβαίος» είναι μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

Ο Σκαραβαίος

Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν…

Απόψε 25.02.2024 , στις 21:00 - Επεισόδιο 04 – Η Ανάσα

Ο Λάμπρος Κ. διακεκριμένος προπονητής παραολυμπιονικών στην κολύμβηση και εθελοντής γυμναστής στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής για άτομα με νοητική στέρηση, μπαίνει στο αυτοκίνητό του μετά από εκδήλωση του Εργαστηρίου σε καφέ και όταν γυρίζει το κλειδί, αυτό ανατινάζεται. Ανώνυμο τηλεφώνημα σε ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδίδει την είδηση λέει ότι το θύμα ήταν ένα κάθαρμα και καλά θα κάνουν οι δημοσιογράφοι να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια που συγκαλύπτουν εδώ και χρόνια.

SKARABAIOS-Markos-(Giannhs-Tsortekhs)-Traxanas.jpg

Ο Σκαραβαίος δέχεται το τηλεφώνημα του Μάκη που γνώριζε καλά τον προπονητή και είναι στον τόπο του εγκλήματος συγκλονισμένος. Ποιος ήθελε νεκρό τον προπονητή; Ποιες καταγγελίες αγνοήθηκαν στο παρελθόν; Πρόκειται για μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών; Ποιοι γνωρίζουν και δεν μιλούν; Ποιος είναι ο δράστης που έχει αναλάβει τον ρόλο του τιμωρού και παίζει με τις αρχές χρησιμοποιώντας τα μέσα για να διαρρέει βίντεο; Ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας του θύματος και ενός παλιού μαθητή του; Μπορεί πράγματι αυτός ο άνθρωπος να είχε ένα διπλό πρόσωπο και γιατί δεν ανοίγουν εύκολα τα κλειστά στόματα;

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved