Τσιμτσιλή για Μπάρκα: «Είχαμε ξαναδεί να φιλιούνται...»-Η χθεσινή συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη
Media

Τσιμτσιλή για Μπάρκα: «Είχαμε ξαναδεί να φιλιούνται...»-Η χθεσινή συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστες τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Θυμίζουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, είδαμε την παρουσιάστρια του Mega και τον επιχειρηματία πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε έξοδο τους, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

«Η Καινούργιου και η Μπάρκα είναι φίλες. Ή μάλλον ήταν γιατί την έκανε unfollow. Χθες βράδυ είχαμε ένα νέο συμβάν που εμπλέκει τον Φίλιππο και την Κατερίνα γιατί βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί», είπε στην αρχή της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tsimtsilh.jpg

Λίγη ώρα μετά και αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με το ρεπορτάζ, ανέφερε στον αέρα:

«Εμείς, δεν ξέραμε ότι είναι ζευγάρι, νομίζαμε ότι ήταν φίλοι. Στην Άννα Βίσση είχαμε δει δύο αναγνωρίσιμα πρόσωπα να φιλιούνται. Τότε στην προσπάθειά μου να μην αποκαλύψω, δεν το είχα συνεχίσει.

Εμείς δεν το συνεχίσαμε γιατί δεν υπήρχε κάτι επίσημο, κάποιο ντοκουμέντο. Το Σάββατο ξαναβγήκαν έξω παρέα και είδαμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Στο ενδιάμεσο όμως πήγαν και στην Άννα Βίσση. Από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα και την ενόχλησε επειδή η Κατερίνα είχε συστήσει τον Φίλιππο στη Δανάη. Χθες την έκανε unfollow».

katerina-kainourgiou-1-3.jpg

«Χθες σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι ήταν με την παρέα της και ήταν εκεί και ο Φίλιππος με την παρέα του. Όταν η Κατερίνα ενημερώθηκε ότι ήταν και ο Φίλιππος εκεί, αποχώρησε. Δεν γνωρίζω αν μίλησαν», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου να ενημερώνει ότι αποχώρησε αναστατωμένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

«Η Καινούργιου βλέποντας αυτό το βίντεο, στενοχωρήθηκε. Εκείνη σύστησε τη Δανάη στο Φίλιππο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved