Ουγγαρέζος: «Η Μενεγάκη έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»
Media

Ουγγαρέζος: «Η Μενεγάκη έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Θάρρος ή Αλήθεια του Fipster στο Youtube και μεταξύ άλλων μίλησε για τα τρία χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά είπε: «Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μεγάλο σχολείο να δουλεύεις με την Ελένη. Το έχουμε χτίσει και το καταφέραμε. Έχουμε φτύσει αίμα και έχουμε κερδίσει ο ένας τον άλλον, θέλω να πιστεύω. Αν έχω προτάσεις για του χρόνου, που τελειώνει τώρα το συμβόλαιο μου, θα μιλήσω με την Ελένη ανεξαρτήτως πρότασης από εκείνη. Θα τη ρωτήσω και θα ζητήσω τη συμβουλή της».

e899343c-242864839_362896155539391_231357934490783011_n.jpg

Και πρόσθεσε: «Το αρνητικό της είναι ότι δεν κάνει την εκπομπή, η Ελένη είναι η εκπομπή. Έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα… θα το δει, είναι στο κινητό, το βλέπει. Τα αφτιά της είναι συνδεδεμένα με τα ηχεία του χώρου και τα μάτια της είναι συνδεδεμένα με τους φακούς των καμερών. Είναι ο χώρος. Γιατί είναι αρνητικό;»

eleni_dimitris6.jpg

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Γιατί είναι άνθρωπος και επαγγελματίας, αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα της δεν έχει συναισθήματα, δεν έχει τις μέρες της. Όλη η εκπομπή χρωματίζεται από το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη, ό,τι και να κάνεις. Είναι η Ελένη. Δεν θέλει εξωτερικά ρεπορτάζ, εμάς μας θέλει μέσα, είμαστε οι συνεργάτες της και οι προεκτάσεις των άκρων της. Μας θέλει μαζί της. Το θετικό… είναι η Ελένη Μενεγάκη. Έχει την πολυτέλεια να χαράσσει τον δικό της δρόμο, δεν χρωστάει σε κανέναν, κάνει την τηλεόραση που θέλει, έχει τον έλεγχο της δουλειάς της όπως εκείνη γουστάρει. Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να είναι μάθημα στο πανεπιστήμιο. Με ό,τι θα ασχοληθεί θα αυγατίσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved