Δανάη Μπάρκα: Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές...
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές...

Η Δανάη Μπάρκα είπε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη όλο νόημα: Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί…»!

Να σας θυμίσουμε ότι μία φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδό τους έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και παρά τον χαμό που προκάλεσε το εν λόγω στιγμιότυπο η παρουσιάστρια δεν θέλησε να πει τίποτα!

danai-1.jpg

Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε μόνο στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media γενικότερα και τόνισε: «Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους»!

danai121.jpg

Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».

danai-123.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved