H Μπάρκα έπαθε πλάκα με το spoiler του Κούλλη για τη Γη της Ελιάς -  «Θα έρθουν φοβερές σκηνές…»
Media

H Μπάρκα έπαθε πλάκα με το spoiler του Κούλλη για τη Γη της Ελιάς - «Θα έρθουν φοβερές σκηνές…»

Ο Κούλλης Νικολάου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά,Famagusta, αλλά και τη Γη της Ελιάς την οποία η Δανάη Μπάρκα δεν χάνει επεισόδιο.

Ο Κούλλης Νικολάου δεν θα μπορούσε παρά να… «απολογηθεί» στην Δανάη Μπάρκα, εξ ονόματος του «Δημοσθένη», του ρόλου που φυσικά ενσαρκώνει στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

«Μου αρέσει πολύ ο Δημοσθένης, τον αγαπώ ως ρόλο, τον λατρεύω! Είναι ένας τόσο καλογραμμένος ρόλος από την Βάνα Δημητρίου. Το ήθελα πολύ. Οι ρόλοι μου είχαν πάντα το συστατικό του καλού ανθρώπου. Ο ρόλος του Δημοσθένη είναι εντελώς έξω από τα νερά μου και τον γουστάρω τον ρόλο μου. ως άνθρωπος, τον «καταδικάζω» φυσικά. Δεν είμαι απόλυτος όμως αφήνω τη θεία δίκη να κάνει αυτό που πρέπει», τόνισε.

koulis.jpg

Και έδωσε το απόλυτο spoiler: «Η μητέρα του παιδιού του αρπάζει το παιδί και φεύγει. Πώς θα συμπεριφερθεί; Γιατί είναι γιος του και «περιουσία» του. Επίσης, η σχέση του με την Ασπασία που θα έρθουν φοβερές σκηνές. Δεν ξανασμίγουν η Ασπασία με τον Δημοσθένη τουλάχιστον στα επόμενα επεισόδια. Δεν έχω κοινά με τον Δημοσθένη. Προσπαθώ να εντάξω δικά μου στοιχεία για να τον «λυτρώσω». Θα μπορούσα να είμαι πιο στυγνός υποδυόμενος τον ρόλο μου» αφήνοντας άναυδη την Δανάη Μπάρκα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved