Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Το κρυφό ραντεβού, οι εξηγήσεις, τα φιλιά με τη Μπάρκα και η νέα συνάντηση
Media

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Το κρυφό ραντεβού, οι εξηγήσεις, τα φιλιά με τη Μπάρκα και η νέα συνάντηση

Τα τρυφερά ενσταντέ της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, σχολιάστηκαν σήμερα 26/2 το πρωί στο Πρωινό ΣουΣου.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι και φίλος με την παρουσιάστρια του Alpha, μίλησε για την κοινή έξοδο της Δανάης με τον εφοπλιστή στην Άννα Βίσση όπου όπως είπε υπήρξαν και φιλιά αλλά δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο «κρυφό» ραντεβού που έγινε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πρόσφατα.

kainourgiou-6.jpg

«Μου είχαν πει ότι υπήρχαν φιλιά και στην Άννα Βίσση. Επειδή δεν είχα αποδείξεις είχα πει για τις αγκαλιές. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι μόνο φιλικό αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους πια. Είναι λίγο άβολο όλο αυτό. Θέλω να σας πω ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε η συνάντηση του ζευγαριού να το πούμε;... ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επικοινωνούσε τακτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της είχε ζητήσει να βρεθούν.

barka-filia.png

Υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί του Ψυχικού την περασμένη εβδομάδα και υποτίθεται ότι κάπως το κλίμα ήταν καλό ή τελοσπάντων δεν ήταν κακό. Δεν μιλάμε ακριβώς για επανασύνδεση, αλλά δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις που ήταν κάπως καθησυχαστικές. Και στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή που είδαμε όλοι και έγινε viral στο twitter (σ.σ: Τα καυτά φιλιά του εφοπλιστή με τη Δανάη Μπάρκα)», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Χθες, η Κατερίνα μαζί τους φίλους της είχε κλείσει τραπέζι σε ένα μαγαζί του Κολωνακίου όπου μαζεύεται όλη η καλή κοινωνία. Ενώ βρισκόταν εκεί, μπήκε στο μαγαζί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Δεν ήταν τυχαίο, νομίζω ότι το γνώριζε ότι ήταν εκεί πέρα και μόλις ενημέρωσαν την Κατερίνα ότι ήταν στον χώρο, εκείνη αποχώρησε, έφυγε, δεν μίλησαν.

Είναι λίγο άκομψο, όπως το βλέπω εγώ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες υπήρξαν όχι κολλητές φίλες αλλά ήταν στην ίδια παρέα. Δεν θα κρίνω εγώ τίποτα κάτι προσωπικά ή ηθικά αλλά επαγγελματικά είναι λίγο περίεργο, λίγο αμήχανο γιατί βρίσκονται και απέναντι τηλεοπτικά. Έχουν βρεθεί και όλοι μαζί στην ίδια παρέα. Γνωρίζω περισσότερα από αυτά που μπορώ να πω...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved