Survivor 2024: Η ένταση στο Συμβούλιο με τον Σταμάτη που ανέβασε τους τόνους & η δεύτερη υποψήφια
Media

Survivor 2024: Η ένταση στο Συμβούλιο με τον Σταμάτη που ανέβασε τους τόνους & η δεύτερη υποψήφια

Survivor 2024: Μπορεί οι Κόκκινοι να βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς έχασαν και δεύτερη ασυλία και κλήθηκαν απόψε (27/02) να βγάλουν δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση, όμως ο Σταμάτης από τους Μπλε βρέθηκε στο επίκεντρο όλων, στο Συμβούλιο. 

Αφορμή γι' αυτή την ένταση στάθηκε μία αποκάλυψη του Γκιουλέκα ο οποίος υποστήριξε ότι η Ασημίνα και ο Σταμάτης βρέθηκαν στον γιατρό και μιλούσαν κάνοντας στρατηγική. Μάλιστα, ο Γκιουλέκας ανέφερε τη λέξη «απατεώνας», γεγονός που έκανε πολύ κακή εντύπωση στους Κόκκινους, παρ' όλο που ο Γκιουλέκας εξήγησε ότι είναι μία λέξη που χρησιμοποιεί συνεχώς. Πάντως, ο Σταμάτης έδειξε να αποστασιοποιείται από τους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα, με τους Κόκκινους και ειδικά τον Αλέξη Παππά να υποστηρίζει πως οι Μαχητές ετοιμάζουν τον Σταμάτη για αποχώρηση από το παιχνίδι. Δείτε παρακάτω τι ειπώθηκε στο Συμβούλιο:

Πάντως, οι Κόκκινοι ψήφισαν κανονικά τον ή την παίκτρια που ήθελαν να θέσουν υποψήφιο/α προς αποχώρηση. Δείτε παρακάτω το βίντεο:
Δεύτερη υποψήφια λοιπόν, μετά την Έλενα είναι η Μαρία Αντωνά η οποία είπε μετά την ανακοίνωση του ονόματός της πως ήταν κάτι που περίμενε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved