Λιάγκας:«Τι να κάνει η Μπάρκα; Να πάρει την Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε;»
Media

Λιάγκας:«Τι να κάνει η Μπάρκα; Να πάρει την Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε;»

To πρωινό: Η εκπομπή σχολίασε τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. 

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πολλές φορές δεν έχει συμβεί αυτό, να γνωρίσουμε κάποιον άνθρωπο από κάποιον άλλο και να δημιουργηθεί ένας έρωτας μεγάλος. Ο έρωτας δεν έχει στεγανά… Δεν κοιτά ούτε χρόνια, ούτε τίποτα…».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Ελένη Βουλγαράκη τόνισαν πως η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν φίλες και η Κατερίνα της τον είχε γνωρίσει όταν είχε σχέση με τον επιχειρηματία.

1709031546890-624866487-liagkas1.jpg

Και ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας:: «Έρχεται η πραγματικότητα για ακόμα μία φορά, και δεν το παίζω μάγκας και με επιβεβαιώνει. Τι σας είπα χθες; Ότι τα social media είναι ευχή και κατάρα. Όλες εσείς οι κυρίες οι οποίες καλείτε τους followers σας να πάρουν δωράκια, τους δωροδοκείτε για να αυξήσετε τους followers… Και λέτε για την κατάντια του Instagram που γράφουν σχόλια στις δύο κυρίες που τα θεωρώ απαράδεκτα.».

liagkas-12.jpg

Και πρόσθεσε: «Όταν όμως έχεις ανοίξει εσύ ο ίδιος την κερκόποτα της ζωής σου σε αυτούς τους ανθρώπους, δίνοντάς τους δικαίωμα να έχουν άποψη για τη ζωή σου, εσύ τους βάζεις μέσα στο διαδικτυακό σου σπίτι κι έτσι μοιραία κρίνουν ποιον άνθρωπο θα ερωτευθεί ο κ. Τσαγκρίδης που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του».

liagkas-mparka1.jpg

Και τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Η κα Μπάρκα επιλέγει -και καλά κάνει γιατί δεν έχει να δώσει αναφορά σε κανέναν- να φιλιέται δημόσια. Θεωρώ ότι έτσι κι αλλιώς είναι απαράδεκτο να τραβάει κάποιος με ένα κινητό μία ιδιωτική στιγμή του άλλου. Από τη στιγμή που είναι δημόσια όμως… βγήκε ένα φιλί της κας Μπάρκα. Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε ή την ερωτεύτηκε ο πρώην σύντροφός της; Δεν φταίει κανείς από τους τρεις, ούτε η κυρία Μπάρκα, ούτε η κυρία Καινούργιου, ούτε ο κύριος Τσαγκρίδης»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved