The Chase - Μαρία Μάρκου: Η γυναίκα με τα Μαύρα, το απίστευτο ευτράπελο & οι παίκτες που ξεχώρισε
Media

The Chase - Μαρία Μάρκου: Η γυναίκα με τα Μαύρα, το απίστευτο ευτράπελο & οι παίκτες που ξεχώρισε

Η Μαρία Μάρκου, η Γυναίκα με τα μαύρα του Chase αποκαλύπτεται στο Πάμε Δανάη.

«Το πρώτο μου γύρισμα ήταν ένα κρύο απόγευμα του Δεκέμβρη του 2021, είχα άγχος. Το προσωνύμιο «Γυναίκα με τα μαύρα» ήταν επιλογή της παράγωγης, δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν. Πριν από το γύρισμα ακούω μουσική και αυτοσυγκεντρώνομαι πίνοντας πολύ δυνατό καφέ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια στιγμή στο backstage, είναι πολλές. Το τεχνικό ζήτημα είναι πάντα το μικρόφωνο μου λόγω του φουστανιού, μονίμως φεύγει. Υπάρχει ένα μόνιμο άγχος αν θα φανεί το μάτι που φοράω», είπε αρχικά.

637c9b07-markou.jpg

«Με τη Μαρία Μπεκατώρου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα, ξεχωρίζω ένα που αφορά στη χρήση ερωτικών βοηθημάτων στη Δανία. Συχνά με πιάνει νευρικό γέλιο λόγω κάποιων ερωτήσεων η από τη συγκυρία της στιγμής. Όταν οι παίκτες έχουν πολύ τρακ θα ήθελα να μπορώ να κάνω κάτι να τους ξεαγχωσω. Η πιο πρόσφατη ερώτηση που ήξερα να απαντήσω και δεν την απάντησα ήταν η «Άιντραχτ Φρανκφούρτης», πάτησα λάθος», συμπλήρωσε αναφορικά με το “The Chase”.

0f125ef9-markou.jpg

Η Μαρία Μάρκου αναφέρθηκε στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει.

«Πέρυσι του Αγίου Βαλεντίνου είχε έρθει ο κύριος Νίκος με τη γυναίκα του για να πάει ταξίδι… έμενα. Έχω παρατηρήσει παραπάνω από μία φορές να κοιτάζουν τα δάχτυλα μου, γι’ αυτό βάζω το πόδι μου μπροστά. Οι παίκτες που ξεχώρισα ήταν αυτοί που, αν και ήταν μονοί τους στον τελικό, απάντησαν πολλές ερωτήσεις. Αρκετές φορές με έχουν βρει παίκτες στα social για να… συζητήσουμε την απόδοση»

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μάρκου-Chase: Με πιο κοντά και πιο ξανθά μαλλιά από ποτέ η γυναικάρα με τα μαύρα έβαλε κόκκινα

The Chase: Μαρία Μάρκου: Ο άγνωστος γάμος της γυναίκας με τα μαύρα, σε νεαρή ηλικία, στη Γερμανία

Μαρία Μάρκου: Η Chaser έχασε τα λόγια της με την ατάκα της Μενεγάκη – Η on air αμηχανία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved