Γιώργος Καραμίχος για τα Τέμπη: «Αυτή η απώλεια δεν μπορεί να συγχωρεθεί»
Media

Γιώργος Καραμίχος για τα Τέμπη: «Αυτή η απώλεια δεν μπορεί να συγχωρεθεί»

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στο Πάμε Δανάη και στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, καθώς αύριο, 28 Φεβρουαρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δυστήχημα που πάγωσε το πανελλήνιο.

Όπως είπε ο ηθοποιός για τις επόμενες ημέρες τα κανάλια θα έπρεπε αποκλειστικά να αναφέρονται στα Τέμπη ώστε «να ασκηθεί πίεση και να κληθεί η δικαιοσύνη να μην αφήσει ατιμώρητο το έγκλημα»

«Μιλάμε για ανθρώπους και κυρίως παιδιά που δεν γύρισαν ποτέ στο σπίτι τους. Αυτό δεν γιατρεύεται. Ο χειρότερος πόνος που μπορεί να νιώσει κανείς είναι να χάνει ένας γονιός το παιδί του. Η απώλεια αυτή δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Δεν μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να βγαίνει μία εβδομάδα πριν το δυστύχημα και να λέει ότι είναι προβοκάτσια και την επόμενη εβδομάδα να γίνεται το δυστύχημα να παραιτείται και μετά να τρέχεις στις εκλογές και να τον ψηφίζουν».

karamixos11.jpg

Για τον Γιώργο Καραμίχο η ξεκούραση περιλαμβάνει επαφή με την τέχνη, οι βόλτες με τον σκύλο του, αλλά και η επαφή με την οικογένεια και τους φίλους του.

«Κάνουμε τέχνη για να επικοινωνήσουμε. Ο ανθρώπινος πόνος υπάρχει και να πολεμάμε να μην υπάρχει».

«Η θετικότητα όταν βγαίνουμε μπροστά στην κάμερα είναι ένα κομμάτι πολύ δύσκολο, γιατί περνάμε ο καθένας την κατάθλιψή του. Όταν θα βγω στην τηλεόραση ή την κάμερα θα πρέπει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους αυτό που αφορά την πλειοψηφία και όχι το δικό μου προσωπικό δράμα. Δεν είναι ότι κάνω ψέματα, απλά ασχολούμαι με την ουσία που αφορά τους άλλους», συμπλήρωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved