Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού: «Δεν έχω αντέξει να πάω στο σημείο ακόμα»
Media

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού: «Δεν έχω αντέξει να πάω στο σημείο ακόμα»

Super Κατερίνα: Η μητέρα του 29χρονου Δημήτρη, οδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το επιβατικό τρένο πριν από έναν χρόνο στα Τέμπη., συγκλονίζει με τα όσα λέει.

Ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Η Σταυρούλα Μασσαλή, μητέρα του 29χρονου Δημήτρη, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, μιλά στην εκπομπή του Alpha, λίγο πριν βρεθεί για πρώτη φορά στο σημείο και συγκινεί.

Διαβάστε επίσης:Ευδοκία Τσαγκλή στο gossip-tv: «Τους εφιάλτες τους ζω και στον ύπνο και στον ξύπνιο μου»

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο. Είμαι από τους γονείς που δεν έχω αντέξει να πάω στο σημείο ακόμα, είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω. Είναι μια δύσκολη μέρα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρουμε να πάμε, όλη η οικογένεια.

Ο γιος μου ήταν ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που κατέβαινε. Τόσο καιρό ακούμε ότι η σύγκρουση έγινε με την εμπορική και ποτέ δεν ακούστηκε ότι μέσα σε αυτή την εμπορευματική υπήρχαν δύο παιδιά που ήταν στο δρόμο τους, δεν έκαναν κανένα λάθος, δύο παιδιά πτυχιούχα. Το ίδιο και το διπλανό παιδί. Η εμπορευματική είχε δύο ζωές που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά», είπε αρχικά η κυρία Μασσαλή.

1709109181115-516299938-tempi.jpeg

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια: «Έκαψαν το παιδί μας & μας έδωσαν μια κούτα στάχτη»

«Ζω σε κατάσταση περίεργη. Μέχρι τα Χριστούγεννα δεν είχα δει ούτε εικόνες. Τώρα ζω το ατύχημα. Τώρα βλέπω εικόνες και ακούω τα ηχητικά. Τώρα συνειδητοποιώ όλα αυτά τα τραγικά. Είναι απίστευτο! Τι δικαίωση μπορεί να απαλύνει τον πόνο μας; Τίποτα. Όλα αυτά είναι τραγικά να τα αντιμετωπίσεις όχι σαν γονιός, αλλά σαν άνθρωπος και ενεργός πολίτης. Αισθάνομαι ενοχές γιατί δεν ήξερα, γιατί δεν φαντάστηκα, γιατί δεν πρόβλεψα.

Όλα αυτά που έκανα σωστά, πώς δεν πρόβλεψα το πιο σημαντικό; Γιατί να μην ξέρω; Μέσα σε όλα έχουμε κι αυτές τις ενοχές. Είμαι μία μάνα η οποία τον παρότρυνα να πάρει μέρος σε αυτή την προκήρυξη γιατί δούλευε στην Αλεξανδρούπολη και δεν τον έβλεπα συχνά, ήθελα να τον έχω πιο κοντά μου και τον έχασα για πάντα. Κλάψαμε για τη Μάντρα, κλάψαμε για το Μάτι και γίναμε πρωταγωνιστές στην επόμενη τραγωδία. Συμπάσχαμε βλέποντας αυτά τα τραγικά γεγονότα. Πού να φανταστείς ότι η επόμενη θα είναι η σειρά σου;».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ένας χρόνος από την τραγωδία & ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις των celebrities στο instagram

Τσιμτσιλή: «Kλείνουμε ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών. 57 ψυχές περιμένουν δικαίωση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved